VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Kan gölüne döndü

4 Aralık 2012

 Bolu'da Dağı Tüneli'nde ticari aracın kamyona çarpması sonucu 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.  Kaza, ...

 Bolu'da Dağı Tüneli'nde ticari aracın kamyona çarpması sonucu 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

 Kaza, saat 07.15 sıralarında TEM Otoyolu Bolu Dağı Tüneli'nin çıkışında meydana geldi. İstanbul'dan Bolu istikametine gitmekte olan Hakan Şen yönetimindeki 34 FL 0055 plakalı ticari araç, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu hızla önünde seyreden İsmail Üneş idaresindeki 06 VAR 93 plakalı kamyona arkadan çarptı. Aşırı hızlı olan araç çarpmanın etkisiyle paramparça olurken araç içerisindekiler yola savruldu. Tünel Kontrol Merkezi'nin önünde meydana gelen kazayı gören yetkililer 112 Acil'i arayarak yardım istedi.

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda 112 Acil ambulansı ve polis ekibi sevk edildi. Kazada ticari araç sürücüsü Hakan Şen ile isimlerinin Barış ve Ergün olduğu öğrenilen üç kişi ağır şekilde yaralanırken Zafer ve Turgay adlı kişilerde hayatını kaybetti. Yaralılar 112 Acil ambulansları ile kaldırıldıkları İzzet Baysal Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi ile Köroğlu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

İstanbul'dan Abant yolunda yapımı devam eden lüks villa inşaatına gittikleri öğrenilen 5 kişiyi taşıyan araçtan çevreye savrulan işçilerin baretleri yürek burktu. İnşaat işçilerinin kullandıkları malzemelerde çevreye yayıldı. Kazanın ardından kamyon sürücüsü İsmail Üneş gözaltına alınırken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: www.medyabolu.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.