VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KUYUMCU YURTDIŞINDA İDDİASI...

8 Temmuz 2014

ÖZEL HABER Bolu’da geçtiğimiz ay birçok kişiyi dolandırarak kaçtığı iddia edilen kuyumcu Mustafa G.’nin Gürcistan’a gittiği ifade ...

ÖZEL HABER

Bolu’da geçtiğimiz ay birçok kişiyi dolandırarak kaçtığı iddia edilen kuyumcu Mustafa G.’nin Gürcistan’a gittiği ifade ediliyor. Alacaklılarının kapısında beklediği kuyumcunun Bolu’ya dönüp dönmeyeceği ise merakla bekleniyor. Elinde belgesi senedi olmayan çok sayıda kişi giden altınlarına ve paralarına yanıyor.

Bolu’da çok sayıda kişinin altınlarını alarak onlara aylık faiz verme vaadinde bulunan Yukarı Çarşı esnaflarından kuyumcu Mustafa G.’nin geride bıraktığı gözü yaşlı alacaklıları çaresizlik içinde bekliyor. Piyasaya 5 Milyon TL borç taktığı iddia edilen kuyumcunun yurtdışına kaçtığı ifade ediliyor. Gürcistan’a kaçtığı söylenen Mustafa G. için elinde senedi bulunan kişilerin şikayeti üzerine savcının yakalama talebinde bulunduğu ifade edildi.

Öte yandan, Mustafa G.’nin dolandırdığı insanlar çaresizlik içinde bekliyor. Ellerinde senet veya bir belge olmadığı için altınlar için resmi olarak da işlem yapılamıyor.  

1 yorum yapılmış
  • Sabır
    8 Temmuz 2014 • 11:00
    Şu ramazan günü sabır diyorum. Allah bildiği gibi yapsın
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.