VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA FURYADENT AÇILDI

28 Nisan 2024

........................................

Sümer Mahallesi Hattat Emin Barın Caddesi üzerine 'Özel Furyadent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği' açıldı. Furkan Aksu ve Yağmur Sezgin Çavuş, ilk şubelerini açmanın heyecanını yaşadı. Açılış törenine davetliler yoğun katılım sağladı. Sümer Mahallesi'nin işlek caddelerinden biri üzerine açılan Poliklinik, son model cihazlarla vatandaşların hizmetine girdi.
Sümer Mahallesi Hattat Emin Barın Caddesi üzerine, ağız ve diş sağlığında yeni bir soluk geldi. Özel Furyadent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Furkan Aksu ve Yağmur Sezgin Çavuş'un önderliğinde açılan ilk şubesini heyecanla kapılarını açtı. Açılış töreni, davetlilerin yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Sümer Mahallesi'nin işlek caddelerinden biri üzerinde konumlanan poliklinik, son model cihazlarıyla vatandaşların hizmetine girdi.  Özel Furyadent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, tecrübeli ve uzman kadrosuyla her türlü ağız ve diş sağlığı sorununa çözüm sunmayı amaçlayarak modern tıbbın sunduğu imkanları en etkin şekilde kullanarak hastalarına kaliteli bir sağlık hizmet vermeyi hedefliyor.

1 yorum yapılmış
  • Bolu14
    29 Nisan 2024 • 17:41
    Tebrikler pırıl pırıl gençlere.. Allah yolunuzu açık etsin..Destek teknoloji. Öderim ışıl ışıl muayenehaneler. Ve. Başarılı. Gençler. Göz dolduruyor...Haydi. Dişlerinizi kontrole...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.