VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MHP'Lİ BAŞKANDAN TABULARI YIKAN AÇIKLAMA

22 Haziran 2014

MHP Bolu İl Başkanı Mehmet Aydın, “MHP erkek partisi olarak bilinir. Biz bunu değiştirmeye ...

MHP Bolu İl Başkanı Mehmet Aydın, “MHP erkek partisi olarak bilinir. Biz bunu değiştirmeye karar verdik. İlk defa MHP’de milliyetçi kadınlarla güzel bir seçim çalışması yaptık. Kadın kollarımın bu çalışmada emeği büyüktür” dedi.

Basın toplantısında soruları yanıtlayan İl Başkanı Mehmet Aydın, “Yerel seçimlerde MHP Bolu’da her ne kadar yüzde 10 oy alıp başarısız gözükse de şunu başardık. İlk defa topyekûn birlik beraberlik içinde bilhassa kadın kollarımıza teşekkür ediyorum. İlk defa MHP’de milliyetçi kadınlarla güzel bir seçim çalışması yaptık. Merkez ilçem olsun, Gençlik Kolları olsun son derece birlik beraberlik içinde bir seçim çalışması yaptık. Kadın Kollarımın bunda emeği büyüktür” dedi.

“ERKEK PARTİSİ İMAJINI YIKMALIYIZ”

Mehmet Aydın ayrıca, “MHP erkek partisi olarak bilinir. Biz bunu değiştirmeye karar verdik. Yeni arkadaşlarımızın hepsi vizyon sahibi, kariyer sahibi. Hepsi Bolu’da bildik, tanınan ve sevilen insanlar. Hepsine teşekkür ederim. Bu yönetim içerisinde görevlendirmeler yaptık kendi aramızda. Görevlendirmeler neticesinde bir divan oluşturduk. Arkadaşlarımızla bundan sonra çok daha farklı ve güzel işlere imza atacağız” diye konuştu.

 Aydın daha sonra 34 üyeden oluşan yeni yönetim kurulunun özellikle 14 yeni üyesini ve kadın üyeleri tek tek basına tanıttı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.