VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

2024 YILI YAZ DÖNEMİ KURS BAŞVURULARI BAŞLADI

17 Mayıs 2024

..............................................

Bolu Belediyesi Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi’nde piyanodan kemana, resimden ebru sanatına kadar açılacak onlarca kurs için kayıt dönemi başladı.

Bolu Belediyesi, Kent Meydanı’nda bulunan Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi’nde her yaz olduğu gibi 2024 yılının yaz aylarında da piyano, keman, saz, gitar, resim, ebru sanatı, müzik gibi çeşitli branşlarda onlarca kurs düzenleyecek.

Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan protokol doğrultusunda İzzet Baysal Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu işbirliğinde gerçekleşecek sosyal ve kültürel kurslar için başvurular alınmaya başladı.

İşte başvuru noktaları

2024 yılı yaz dönemi kursları için kayıtlar 14 Mayıs-14 Haziran tarihleri arasında alınacak. Kurslara kayıt yaptırmak isteyenler ilgili tarihler arasında Bolu Belediyesi’ne veya Bolu Belediyesi Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi’ne bizzat başvuru yapabilecekleri gibi 444 26 58 numaralı çağrı merkezi üzerinden veya www.bolusanatmerkezi.com.tr adresi üzerinden de yapabilecekler.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.