VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

F TİPİ TAŞLI SOPALI KAVGA...

9 Mayıs 2014

Bolu’da Yüksek Güvenlikli F Tipi Ceza İnfaz Kurumu önünde toplanarak eylem yapan İBDA-C üyeleri cezaevi ...

Bolu’da Yüksek Güvenlikli F Tipi Ceza İnfaz Kurumu önünde toplanarak eylem yapan İBDA-C üyeleri cezaevi önüne gitmek için polis barikatını yıkınca biber gazlı müdahale gerçekleşti. Olaylarda taşlar ve sopalar havada uçuştu. 

Ağırlaştırılmış ömür boyu hapse mahkum edilen ve Bolu F Tipi Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumu'nda yatan İBDA-C örgütü lideri Salih Mirzabeyoğlu'nun doğum gününü kutlamak isteyen yaklaşık 60 kişilik grup yürüyüşe geçti. Emniyet ekipleri, grubun cezaevi önüne gelmemesi için demir barikat kurdu. Tekbir getirerek lojmanların önüne kadar yürüyen grup, cezaevi giriş kapısına kadar devam etmek istedi. Polis barikatını yıkarak çevik kuvvet ekipleriyle karşı karşıya kalan gruba biber gazıyla müdahale edilince ortalık karıştı. Göstericiler ile çevik kuvvet ekipleri arasında uzun süre kavga yaşanırken, İBDA-C üyeleri polisleri taş yağmuruna tuttu.

Olaylar sırasında birçok gösterici ve polis memuru biber gazından etkilenirken, taş yağmuru da bir süre devam etti. Gruba geri çekilmelerini söyleyen emniyet amiri ile gösteriler arasında uzun süre tartışma yaşandı. Grup, avukatların cezaevindeki görüşmeyi tamamlamasından sonra dağıldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.