VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TİŞAD KARADENİZLİLER GECESİNDE COŞTURDU

1 Mayıs 2024

...................................................

TİŞAD genel merkez kadın kolları başkanlığı tarafından düzenlenen Karadeniz gecesine çok sayıda Bolulu ve Karadenizli vatandaşın yoğun katılım ile gerçekleşti. 
TİŞAD genel merkez kadın kolları başkanlığı tarafından düzenlenen Karadeniz gecesine çok sayıda Bolulu ve Karadenizli vatandaşın yoğun katılım sağladı. Etkinlikten elde edilen gelir Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem esnasında yakınlarını kaybeden çocuklar ziyaret edilerek Denek Başkanı Eşref işler tarafından ulaştırılacak. 
Çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleşen geceye  Bolu MHP Ülkü ocakları Başkanı Sedat Yok, MHP Yönetim Kurulu üyesi Sema Kışlak, MHP ilçe başkanı, kadın kolları yönetimi ve İlhan Durak ve İsmail Akgül eşi tam kadro katılım sağladı.
Bolu İYİ Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Sakarya, ilçe Başkanı Gülfikar Nazmiye Akman, İYİ Parti İl Başkan Vekili ve Yönetimi de etkinliğe katılım sağladı.
İstanbul Aydef Doğu ve Güneydoğu Dernekler Genel Merkez Federasyon Başkanı AYDEF Genel Başkanı Avukat Nihat Mutlu, Kadın Kolları Başkanı ve Yönetimi, Karadeniz Dernekleri Federasyon Başkanı Ertuğrul Köleoğlu ve yönetimi, Ümraniye Ordulular Dernek Başkanı Akın yalçın ve yönetimi, Bolu muhtarlar derneği Başkanı Fikret özen ve ayrıca Sakarya’dan Dost Eli Farkındalık Derneği Sumder Madde Bağımlılığıyla Mücadele Sakarya İl Başkanı Emriye Köse  ve Dernek yönetiminde bulunan Yılmaz Arslan ve Fikriye Kamaoğlu, Amasya Suluova Türkiye Sakatlar Derneği Şube Başkanı Mehmet semiz ve yönetimi katılarak doyasıya eğlendiler.
TİŞAD düzenlediği geceye ise şarkılarıyla renk katan sanatçısı Erkan Çakır konuklara coşkulu anlar yaşattı.
TİŞAD Kadın Kolları Başkanı Kader Tut İşler yaptığı konuşmada “ Değerli Misafirlerimiz TİŞAD Genel Merkez Yönetimi ve Kadın Kolları Başkanlığımız adına Bu anlamlı Karadeniz gecemize katılım sağlayan Tüm Bolulu ve Karadenizli hemşerilerime teşekkür ediyorum.  Ayrıca Bolumuzun kıymetli protokolüne, Değerli kurum müdürlerimize aramızda olan çok değerli STK başkanlarımıza hoş geldiniz sefalar getirdiniz diye sözlerine başladı.
TİŞAD genel merkez yönetimlerimiz Kadın kolları başkanlığı adına bu gece Karadenizli hemşirelerimizle Bolu'da Karadeniz kültürünü yaşatmak için bizlerle olduğunuz için hepinize teşekkürler ediyorum” dedi.
Tişad Genel Başkanımız Sayın Eşref İşler Başta olmak üzere girişimci iş kadınlarımıza vermiş olduğu destekten yönetimlerinin her kademesinde kadınlarımıza yer verdiği ve önünü açtığı için ayrıca teşekkürü borç biliyoruz. Bu anlamlı Karadeniz gecemizin öznesi aslında gurbetin özlemini iliklerine kadar yaşamış kahrını çekmiş gurbeti kendine yuva eylemiş birisiyim18 yıl önce memleketim Ordu’dan Bolu’ya gelen bir hemşerinizim havasına, suyuna, insanına, düğününe, bayramına sizler gibi bende çok hasret dolu yıllara sahibim. Biliyorum ki hepinizin içinde memleket hasreti ve kendinize memleket edindiğiniz işinizle aşınızla yuvamız edindiğimiz güzel Bolumuzda bu güzel kültürü pekiştirmek için,  Bolu'da ilk kez düzenlenen Karadeniz gecesi etkinliğimiz Umarım bir nebze özleminizi giderir.  Değerli Bolulu dostlarımıza yöresel yemeklerimizle konumuzla neşemizle bir ayrıcalık katmış oluruz. Karadeniz insanı merttir Karadeniz kadını asildir, ülkemizin her bölgesinin ayrı bir güzelliği ayrı bir kültürü var bu toprakların ayrı bir özelliği var türk kadını asil cesur ve korkusuzdur. Başaramayacağı hiç bir şey yok. Bu yüzden bizim cepheye mermi taşıyan Fatma hatunlarımız bitmez. Toplumda kadınlarımıza hep birlikte sahip çıkalım destek olalım toplumun desteğine ve özgüvenine ihtiyacı var bizim kadınlarımızın. TİŞAD kadın kolları başkanlığımızı kurarken her kadın güçlüdür fakat toplumun desteğine ve özgüvenine ihtiyacı var anlayışıyla kurduk. Kendi ayakları üzerinde durması gerektiğini açıklarken ailenin temel taşının kadın olduğunu anlatabilmek için bu yola çıktık. Kadın evinde mutlu olduğunda güçlüdür. Huzurlu bir yuvası olduğunda güçlüdür.  olan hakları alınmadığında güçlüdür. Kendi ayaklarının üzerinde sağlam basmasını bile Osmanlı kadınları yetiştirildiği gün kadınlar her daim daha çok güçlüdür. Aile toplumun temel taşıdır. Başıboş özgürlüğü değil topluma karşı aile düzenine değer veren güçlü kadınlar çoğalması için bu çatı altında elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Bir Karadenizli olarak bir o kadar yıllarını Bolu da geçirmiş birisi Bolu’yu bu güzide şehri kendine memleket edinmiş bir iş kadını olarak bu şehre gelen herkese memleketini unutturan sevdiren Bolulu hemşerilerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.


Genel Başkan İşler’de geceye katılım sağladı

TİŞAD Genel Başkanı Eşref İşler geceye katılım sağlayarak “Çok kıymetli misafirlerimiz hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz Tüm iş insanları derneği olarak amacımız milli kalkınmayı güçlendirmek ve bu amaçla ilerlemektir.  Güçlü bir devlet ve güçlü bir millet olabilmek için üreten bir toplum olmak gerekiyor. Üreten bir toplum toplumun vefa seviyesi her zaman yüksek olur yaşam standartları en üst seviyede olur. Devlet ve millet olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Geldiğim noktada üretimin ve istisnamın ne kadar önemli olduğunu bir kere daha arıyoruz. TİŞAD olarak iş insanlarımızı bir çatı altında birleştirdik. Başta sanayi, tarım, inşaat, giyim olmak üzere birçok iş adamlarımızı aynı çatı altında birleştirdik.  Tişad kadın kollarımızın yönetimini oluşturduk kadınlara yönetimimizde yer verdik. Kadınlar nasıl toplumda bizim için değerli ise iş alanında iş hayatında da bir o kadar kıymetlidir. Tişad Kadın Kollarımızın bu gece Bolu’da bir ilk olan Karadeniz gecesi ni düzenlediği için bir kere daha Tişad Kadın Kadın Kolları başkanımız Kader hanıma ve yönetimine çok teşekkür ediyorum. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum. Karadeniz yöremize ait has bir oyunumuz horonumuz var bu açıdanda Erkan beye katkılarından dolayı, emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.