VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İKİ VEKİL VE FARKI İKİ MESAJ

30 Nisan 2014

Yarın 1 Mayıs… Hem 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü hem de 3 ayların başlangıcını ...

Yarın 1 Mayıs… Hem 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü hem de 3 ayların başlangıcını müjdeleyen Regaip Kandili. AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun Regaip Kandili için CHP Milletvekili Tanju Özcan’da 1 Mayıs mesajı yayınladı. İşte güzel ülkemizin farklı vekil profilleri…

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun Regaip Kandili için yayınladığı mesajda, “1 Mayıs Perşembe’yi Cuma’ya bağlayan gece de mübarek Regaib Kandili’dir. Recep, Şaban ve Ramazan aylarından oluşan ve dini kültürümüzde özel bir yeri bulunan üç aylar, yüce mevlamızın rahmetinin sağanak sağanak yağdığı rahmet ve bereket mevsimidir. Bolulu hemşerilerimizin, milletimizin ve bütün Müslüman kardeşlerimizin mübarek üç aylarını ve Regaib Kandili’ni tebrik ediyor; bu kutlu zaman diliminin ülkemizin ve tüm İslam âleminin birlik ve beraberliğine, barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

ÖZCAN’DAN 1 MAYIS MESAJI

CHP Bolu Milletvekili Tanjy Özcan ise, yayınladığı 1 Mayıs mesajında, “1 Mayıs işçi ve emekçi sınıfının uzun seneler yaptığı hak arama mücadelesinin bayramı olarak kutlanmaktadır. Her çalışanın, emekçinin yaşam onuruna yakışır mali ve özlük haklarına sahip olması için gereken düzenlemelerin yapılması hükümetlerin öncelikli görevleri olmalıdır. 1 Mayıs, işçilerin ve tüm emekçilerin birlik içinde çalışma koşullarının iyileştirilmesi, haklarını tam olarak alınabilmesi adına tüm dünyaya seslerini daha güçlü bir şekilde haykırdığı bir gündür. Alın terinin karşılığının alındığı günler dileği ile tüm emekçilerin ve ailelerinin ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.