VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP'DE ORTALIK KARIŞTI, SEVİYE YERLERDE...

28 Nisan 2014

CHP’lilerin sosyal medya savaşlarındaki şok sözler partiyi iyice karıştırdı. CHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz ...

CHP’lilerin sosyal medya savaşlarındaki şok sözler partiyi iyice karıştırdı. CHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz dün İl Yönetimi Üyesi Özaydın Çetin için, “Şer ittifakının kifayetsiz müfterisi, Kıbrıscık'ın yüzkarası fırsatçı lümpeni, Parti tüzüğünü dahi okumamış kudretli goşist, Hiyanet çetesinin zavallı iblisi” gibi ifadeler kullandı.

 CHP  İl Yönetiminden Özaydın Çetin’in, Hüseyin Yıkılmaz’a yönelik olarak “Rol kapmaya çalışma. Sıranı bekle. Haddini bil. Ben kendimi biliyorum. Seçim başarısızlığının sen olsa olsa figüranı olursun” sözlerinden sonra daha da ağır sözler sosyal medyada yayınlandı.

CHP Merkez İlçe Başkanı ilk olarak “Siyasette iğdiş edilmiş iç oğlanlarına her zaman ihtiyaç vardır. Eğlence için gereklidir ....” ifadelerini Facebook’tan paylaşırken, ardından da Özaydın Çetin için şok eden ifadeler kullandı. Yıkılmaz’ın sözlerine herhangi bir beğeni yada yorum gelmezken, tartışmanın ne şekilde sonuçlanacağı da merak konusu.

İŞTE HÜSEYİN YIKILMAZ’IN O SÖZLERİ!

“Özaydın ÇETİN, şer ittifakının kifayetsiz müfterisi bunlar seni aklamaz! Sen çalışmadın, kaçtın, lokallere saklandın, içki masalarında afyonlandın, abinden aldığın sıcacık eve kamufle oldun, herkes gördü faşşşladın, eğer elinden birşey geliyor da yapmıyorsan hatırım kalır!

“Özaydın ÇETİN, Kıbrıscık'ın yüzkarası fırsatçı lümpeni... Parti tüzüğünü dahi okumamış kudretli goşist... Hiyanet çetesinin zavallı iblisi... Partilinin gözünde bir kubursun!”

“Özaydın ÇETİN sen ve borusunu öttürdüğün zavallı çıkar grubu bir ihanet çetesi, dibe vurmuş çapsızlarsınız! Bu örgütün en karanlık yerinde haklı yerinizi itina ile alacaksınız!”

“Özaydın ÇETİN sen ve borazancıbaşı olduğun balçık siyaseti 2004'te Becikoğlu ofisinde son buldu. Bu partinin on yılını heba ettiniz. Hesabı sorulacak! Bugün Cahit efendi ile kucak kucağa olan Yüksel CEYLAN'ın sahte gülüşleri de sizi aklamaz!”

KAYNAK: www.boluekspres.com Ebru Eyvazoğlu

1 yorum yapılmış
  • F.Avni "BOLU"
    27 Nisan 2014 • 11:00
    Basit bir soru: Senin bu küfürlerini, hakaretlerini facebook sayfanda NEDEN BİRKAÇ TİP DIŞINDA KİMSE BEĞENMİYOR? Nerede ilçe yönetim kurulu üyelerin, neden onlar sessiz bu duruma? Sayfanda çıplaklarla ilgili şeyler paylaşıp Şaban Hocayla "müştemilat" konusunda dalga geçmişsin. Şaban Hocayı uzun yıllar öncesinden tanırım, uzun zaman çalıştım, bazen kızarız ama gururlu adamdır. Sanmıyor musun ki sana bozulmadı? Kıyak kafayla yaptıklarını kimse unutmayacak, EN BAŞTA DA DİNLEMEDİĞİN KENDİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİN UNUTMAZ... İstifa et Yıkılmaz, geçen sefer efendin Tanju Özcan'ın seni düşürdüğü zamanki haline tekrar düşme. Baskı ve korkuyla kendi yönetim kurulu üyelerini korkutabilirsin ama çaresizliğin yüzünden akıyor. Her yerde konuşuluyor susman ve gitmen gerektiği. Seni koruyan 3-5 kişiden başka kimse kalmadı çevrende. Yalnızsın ve bunu çok iyi biliyor, kendine bu yalnızlıktan saçma sapan destanlar yaratıyorsun. Şunun cevabını ver: Mehtap Mısırlıoğlu ile o kadar ev gezdin, ilçe başkanı ve büyük koodinatör sendin. aynı eve 3 defa gidip de oy alamamayı nasıl becerebildin? Senin gibi insanlar değil siyasi partilere, sosyal hayata bile zul gelmeli...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.