VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KAVGA BİTECEK GİBİ DEĞİL

28 Nisan 2014

Cumhuriyet Halk Partisi’nde parti içi kavga bitmek bilmiyor. Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz ile CHP ...

Cumhuriyet Halk Partisi’nde parti içi kavga bitmek bilmiyor. Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz ile CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Özaydın Çetin'in sosyal medya üzerinden başlattıkları kavga tam gaz devam ediyor.

CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Özaydın Çetin,sosyal paylaşım sitesi Facebook sayfasından Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz'ın kendisine gönderdiği mail'i yayınlayarak tehdit suçu oluştuğunu ve konuyu adliyeye taşıyacağını söyledi. Çetin ayrıca yaşananlar doğrultusunda Yıkılmaz'ın Genel Merkez tarafından ihraç edilmeden önce partiye zarar vermemesi için hemen görevinden istifa etmesi çağrısında bulundu.

İŞTE ÖZAYDIN ÇETİN'İN FACEBOOK'TA YAZDIĞI O YAZI;

Partimiz merkez ilçe bşk. olan aşağıda ismi yazılı kişinin haddini aşan iftira ve karalamaları sonrası hızını alamayıp duvara tosladığı an!Facebook sayfama 25/4/2014 tarih ve 17:59 da mesaj atmış.Tehdit suçu oluşmuş.Faks çeken arkadaş! tüzük 70.md parti suçları disiplin hükümlerini çalıştır bakalım; ben de bir il yönetim kurulu üyesi olarak mağdur oldum şimdi.Kamu davasına ilişkin şikayet hakkını ben adliyemiz nezdinde yaparım. Bence sen görevden disiplin çalışıp, Genel Merkez'ce ihraç hükümleri devreye konulmadan partinin zarar görmemesi için hem görevinden hem partiden İSTİFA ET!

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.