VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP’DEN SKANDAL REKLAM AFİŞİ!

16 Mart 2014

Bolu’da CHP’li Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu’nun yerel seçimler için şehrin birçok yerinde bilboardlara ...

Bolu’da CHP’li Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu’nun yerel seçimler için şehrin birçok yerinde bilboardlara astığı reklamda engelli gibi gösterilen adamın sapasağlam olduğu ortaya çıktı. Engelli olarak gösterilen şahsın yeğeni, sosyal paylaşım sitesi facebook’tan, “Dürüst ve temiz siyaset buyurun” diyerek tepki gösterdi.

ÖZEL HABER: MURAT ÇELİK

Yerel seçimler öncesi CHP’li Bolu Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, şehrin birçok yerinde bilboardlar ve binalara reklam afişi astı. Afişte, “İnanın her şey çok güzel olacak” ve “Birleştirici güç CHP” yazılarının yanında bir resim yer aldı. Resimde bir hemşire, kafasında baret bulunan bir işçi, genç bir çocuk ve tekerlekli sandalyede oturan bir kişi yer aldı. Bir haftadır reklam panolarında asılı duran afişte skandal bir gerçek ortaya çıktı. Tekerlekli sandalyede oturan ve engelli gibi gösterilen şahsın Bedrettin Tekin isminde sapasağlam bir kişi olduğu ortaya çıktı. Bolu’da bir inşaat firmasında çalıştığı öğrenilen şahsın belirli bir ücret karşılığında fotoğrafta yer aldığı iddia edildi.

YEĞENİ TEPKİ GÖSTERDİ

Afişteki engelli gibi gösterilen şahsın gerçekte sapasağlam biri olduğunu yeğeni Sami Özalp doğruladı. Resimdeki şahsın dayısı olduğunu söyleyen Özalp, facebook’taki kişisel paylaşım sayfasında afişin resmini paylaşarak, “CHP Bolu afişleri lütfen dikkatli bakalım ortada tekerlekli sandalyede oturan adam sapasağlam şuan da kare inşaatta çalışıyo adı da bedrettin tekin ve maalesef benim dayım. işte dürüst siyaset.?” yazısıyla tepki gösterdi. Özalp, facebook’taki yorum bölümünde ise, “500 TL almış” ifadelerini kullandı.

Gazetecilerin telefonla ulaştığı Bedrettin Tekin, inşaatta çalıştığını ve konu hakkında bir şey söylemek istemediğini belirterek görüşmeyi reddetti.

BAŞKAN ADAYI AK PARTİ’YE YÜKLENDİ

İHA Muhabiri Murat Çelik’in telefonla ulaştığı CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, reklam afişinde engelli gibi gösterilen şahsın reklam kompozisyonu olduğunu söyledi. Ak Partili siyasilere yüklenen Mısırlıoğlu, “Bizler toplumun her kesimine hitap eden insanlarız. Ak Partililer kendi açıklarını kapatmak için ucuz siyaset yapmasınlar. Reklam ajansının hazırladığı kompozisyondur. Bugüne kadar Ak Partili yöneticilerin reklamlarına bakarsanız onlar da bu tür mesajlar kullanmışladır. Önce Tayyip Erdoğan’dan başlayıp sonra bize sorsunlar” dedi.

Reklam afişinde yer alan ve engelli gibi gösterilen şahsın 500 TL para aldığı iddiasına da yanıt veren Mısırlıoğlu, “Biz parayla insan çalıştırmayız. Bizde herkes gönüllü çalışır” yanıtını verdi.

5 yorum yapılmış
  • melungeon14
    15 Mart 2014 • 14:00
    akp li reklam şirketine reklam verirlerse bu olur.bu adamlarda zır malmış ya...gercek sakat bulamadınızmı..tanıyan cıkacağı belli...alaattin ağa sizi ekip biçer.....
  • vedat
    15 Mart 2014 • 14:00
    Konya'da oturuyorum her gün hızlı trenle Ankara'ya gidiyorum, diye AKP reklam yapıyor. bu reklamda oynayan kişi bir ajansta çalışıyor. istanbul da oturuyor. NE OLACAK ŞİMDİ
  • Engel-Siz
    16 Mart 2014 • 14:00
    Artık engelliler üzerinden siyaset yapacaksanız bizler için ürettiğiniz projelerinizi ortaya koyanuz.Her insanoğlu engelli adayıdır.Daha Bolu'da hiç bir siyasi partinin Engelli Belediye Meclis üye ve İl Genel Meclis üye adayı yokdur.Çok Samimiyseniz Aday Gösterirdiniz.Siyasetçilerimizde ve Vatandaşımızda EMPATİ Olayı yok.İlk Önce Bizleri Kendi Yerinize Koyunuz!Bizleri enayi yerine koymaya ve hakarete hiç gerek yoktu bu reklamdan afişi asan CHP kınıyorum.
  • SÜMER
    16 Mart 2014 • 14:00
    BU ADAMIN PATRONU CHP ENCÜMENİ HAKAN ÖZMEN DİR.
  • chp üyesi
    17 Mart 2014 • 14:00
    hiçbir başkan adayı (genel merkezimizin yaptığı) 3.87 gibi komik bir farkı seçim kazanmış gibi söylemez. mimar kimliğini öne çıkartman, hergün fönlü, ojeli, değişik kıyafetli, uzun topuklu görüntün bize seçim kaybettirecek. nsanlarla sadece fotoğraf çektirip ayrılman da işin cabası insanları saf yerine koyuyorsun.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.