VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAHÇELİ'DEN TEŞKİLATLARA MESAJ...

22 Şubat 2014

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Bazı seçim bölgelerinde AK Parti'nin oylarının bölünmesi için CHP'ye destek ...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Bazı seçim bölgelerinde AK Parti'nin oylarının bölünmesi için CHP'ye destek verileceği yönündeki iddialar asılsızdır Bu dedikodular MHP'nin gelişimini engellemek için bir iftiradır. Hiçbir parti ile ittifak içerisinde değiliz. Böyle birşey söz konusu bile olamaz” dedi.

Karayolu ile Sakarya’ya giderken Bolu Dağı’nda bulunan Highway Outlet Alışveriş Merkezi’nde kahvaltı yapan Devlet Bahçeli, gazetecilerin sorusu üzerine, AK Parti’nin oylarının bölünmesi için bazı bölgelerde MHP teşkilatlarının CHP’ye oy vereceği şeklinde çıkan haberlere tepki gösterdi. Bahçeli, “Böyle bir şey asılsızdır. MHP'nin gelişimini engellemek için bir iftiradır. Böyle birşet söz konusu değildir. Milliyetçi Hareket Partisi 1394 seçim çevresinde kendi değerli kadro arkadaşlarıyla seçimlere katılmaktadır. Hiçbir parti ile ittifak içerisinde değiliz” şeklinde konuştu.

 Bahçeli konuşmasının ardından karayolu ile Sakarya’ya hareket etti.

1 yorum yapılmış
  • Bolu14
    21 Şubat 2014 • 13:00
    Aklınız fikriniz ve tek korkunuz mhp nin oylarının chp ye gitmesi,yerel seçimlerde mhp nin oylarını yüksek gösterirsiniz,genel seçimlerde mhp yi parlamento dışı bırakmak için elinizden geleni yaparsınız,yazıklar olsun böyle zihniyete ve siyasete
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.