VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SAYIN'DAN CEMAATE İNCE MESAJ...

1 Şubat 2014

AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın “Cemaat oylarına talibiz” açıklamalarına ...

AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın “Cemaat oylarına talibiz” açıklamalarına AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın’dan yanıt geldi. Sayın,  “CHP, İslam dinini ve cemaati istismar edecek. Ama ben tam 11 yıldır el ele kol kola yürüdüğümüz cemaat mensubu arkadaşlarımızla gelecekte de aynı samimiyet ve içtenlikle mücadelemize devam edebileceğimizi düşünüyorum” dedi.

HABER: Mehmet Korkusuz - Bolu Ekspres Gazetesi

AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, “CHP’nin cemaat oylarına talip olması, CHP ile cemaati ilgilendirir. Bugüne kadar CHP böyle bir söylemi ile her zaman kendisine hedef yapmış olduğu İslam dinini ve çeşitli cemaatler gibi onun mensubiyetlerini istismar edeceğini açıkça belirtmiş oluyor. Peki, cemaatin böyle bir tavrı olur mu? Ben kesinlikle öyle bir tavrı olacağını düşünmüyorum” diye konuştu.

Cemaate yönelik gergin havayı dağıtan mesajlar verdiği dikkatlerden kaçmayan Sayın, “Biz şu an da bir kırılma noktası yaşıyoruz belki ama bu kırılma noktasının kısa sürede aşılacağını, AK Parti kurulalı tam 11 yıldır el ele kol kola yürüdüğümüz cemaat mensubu arkadaşlarımızla gelecekte yine samimiyet ve aynı içtenlikle mücadelemize devam edebileceğimizi düşünüyorum. Ben hala o inanca sahibim” dedi.

“KAVGANIN KİMSEYE FAYDASI YOK”

Cemaat mensupları ile Ak Parti’nin yereldeki siyasilerinin temaslarının ayrıntılarına da değinen Sayın, “Biz bu arkadaşlarımızla sürekli görüşüyoruz. Bolu’da bu tür kavgalara girmememiz gerektiğini, bundan kimsenin faydasının olmayacağını, bundan aziz milletimizin ve mazlumların üzüleceğini ve yıpranacağını konuşmuştuk” dedi.

2 yorum yapılmış
  • kemal hatipoğlu
    3 Şubat 2014 • 13:00
    Sevgili başkanım.Açıklamanızı okudum.CHP'nin cemaat oylarını istismar edeceğini söylemişsiniz.Pekiiii...Bu güne kadar islamiyeti ön planda tutan ve dindarlığı ile halkın oylarını alan(.....) sizin partiniz değilmi...1 Bu kadar yolsuzluk ve rüşvet sizin partiniz mensupları tarafından yapılmadımı...2 Saygılarımla...
  • SAYIN ÖMER SAYIN
    3 Şubat 2014 • 13:00
    Aslında sende biliyorsun böyle bir cemaat siyaset kavgası olmadığını ama bildiğin halde göz göer göre nasıl olurda böyle bir açıklama yapabiliyorsun vallahi helal olsun başkan ne diyim ama bizler bu cemaatin evlatlarıyız din ne zamandır suç işler hale haldi günaha giriyorsun ömer bey günah günah
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.