VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MHP EL KAİDE'NİN PEŞİNİ BIRAKMIYOR

1 Şubat 2014

MHP Bolu İl Başkanı Mehmet Aydın, dün yaptığı yazılı bir açıklamayla hükümetin dış politikasını eleştirdi.

MHP Bolu İl Başkanı Mehmet Aydın, dün yaptığı yazılı bir açıklamayla hükümetin dış politikasını eleştirdi. Aydın, Bolu Dağı'nda El-Kaide kampları olduğu yönündeki iddialara da değinerek “Bir an önce açıklama yapılıp Bolu halkını rahatlatmak gerekmektedir. Ayrıca Bolu' ya kış ve yaz turizmi olarak Ortadoğu ülkelerinden turist gelmektedir. Bolu'nun bu turizmini baltalamadan gerekli önlemlerin alınması gerekir” diye konuştu.

AKP Hükümeti'nin iktidara geldiğinden bu yana, ülkenin dış politikasını mahvettiğini ifade eden Aydın, “AKP Hükümeti 2002 yılından beri Türkiye Cumhuriyetinin yönetimine talip olmuş; ancak tarım, hayvancılık, eğitim, sağlık ve adalette olduğu gibi ülkenin dış politikasını mahvetmiş, tüm komşu ülkeleri Türk Devletine düşman etmiştir. Bunun yanında ne kadar uluslararası ve ulusal illegal örgüt var ise bunların temsilcilerini Ankara' da ağırlamış, değer vermiş lojistik yardımlarda bulunmuş ve ülkenin tüm sınır kapılarını bu örgütleri sonuna kadar açarak yolgeçen hanına çevirmiştir” diye konuştu.

“KENDİ HALİNDEKİ SURİYELİ GÖÇMEN AİLELER TÖHMET ALTINDA BIRAKILMASIN”

Meclis'te soru önergesi verilen “Bolu Dağı'nda El-Kaide kampları olduğu” yönündeki iddialara da değinen Mehmet Aydın, “Son günlerde Meclis gündeminde de olan, El Kaide örgütünün Bolu'da kamp yaptığı ile ilgili haberler basına yansımaktadır. Basından okuduğumuz kadarıyla şayet böyle ise;

Yetkili resmi makamlardan acilen açıklama beklemekteyiz.

Bir an önce açıklama yapılıp Bolu halkını rahatlatmak gerekmektedir. Çünkü Bolu' da kendi halinde olan Suriyeli göçmen aileler mevcuttur. Bunları töhmet altında bırakmadan, halkımız sağduyulu bir açıklama beklemektedir. Ayrıca Bolu' ya kış ve yaz turizmi olarak Ortadoğu ülkelerinden turist gelmektedir. Bolu'nun bu turizmini baltalamadan gerekli önlemlerin alınması gerekir” şeklinde konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.