VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"SUYA ZAM OLMAYACAK"

16 Aralık 2013

CHP Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Dün Konuralp Caddesi'nde esnafın ...

CHP Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Dün Konuralp Caddesi'nde esnafın problemlerini dinleyen Mısırlıoğlu Bolulu vatandaşların en pahalı suyu kullandığını, seçildiği takdirde ise 5 yıl suya zam yapmayacaklarını ifade etti.

Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, “Bir çok esnafımız seçimden seçime hatırlandığı gibi bir şikâyet var ama bizi aynı kategoriye sokmadıklarını net bir şekilde görüyoruz. Esnafımız bir sene öncesinden bu yana nasıl çalıştığımızı biliyor, onlarla ilgili düşüncelerimizi biliyor. Pazar günü projelerimizin bir kısmını açıkladık ve şu an itibariyle kendilerine anlatma şansı buluyoruz. Esnafımız özellikle şu son yıllarda nerdeyse siftah yapmadan dükkânını kapadıkları günler olduğunu ifade ediyorlar. Yerel yöneticiler olarak esnafa önemi konularda yardımcı olabileceğimizi söylüyoruz. Bunlar nedir tabela vergilerine 5 yıl boyunca zam yapmayacağımızın taahhüdünü veriyoruz. Esnaf ile zabıta ilişkilerinde amir-memur ilişkisini bertaraf etmeyi düşünüyoruz, zabıta zulmünden esnaflarımız yakınıyorlar, bu konuda zabıtanın bir kamu görevi olmasının yanı sıra dönemimizde esnafa hoşgörülü ve yapıcı bir şekilde yaklaşacağının sözünü veriyoruz. Bu anlamda biz her zaman esnafımızın yanında olacağımızı her yerde ifade ediyoruz. Biz göreve geldiğimizde 5 yıl içinde bizden 'zam sözü' duymayacaklar.

'5 YIL BOYUNCA VATANDAŞIMIZ ZAM LAFI DUYMAYACAK.'

CHP Belediye Başkan adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu su sorunun un önüne geçmek için ise sözlerine şöyle devam etti.' Bolu Belediyesi bildiğiniz gibi Gölköy barajının toplama sularını arıtıp Bolu halkının kullanımına sunuyor. Ancak arıtma tesisi sık sık arızalandığı için hangi kalitede bir su kullandığımızı bilmiyoruz. Kullanıma sunulan su belki insan sağlığına zararlı bunu bilmiyoruz. Üstelik te bu berbat su Türkiye'nin en pahalı suyu. Bolu halkı buna layık değildir. Sen hem Türkiye'nin en pahalı suyunu içir hem de hangi kalitede bir sudur bunu kendin bile bileme. Halkımıza söz veriyoruz. Halkımıza kesinlikle sağlıklı kullanılabilir ve ucuz su temin edeceğiz. 5 yıl suya zam yapmayacağız, belediyelerin asli görevidir vatandaşlarına temiz ve kaliteli bir su temin etmek. Ayrıca yerel yönetime gelir gelmez bu pahalı suyun vatandaşlarımızın bütçelerinde yaratmış olduğu tahribata son verebilmek için ilk etapta % 20 civarında suyu ucuzlatacağız' dedi.

1 yorum yapılmış
  • barış albayrak
    15 Aralık 2013 • 13:00
    ZATEN YAPILACAĞI KADAR YAPILDI BEN 2010 DA 20 TL SU PARASI ÖDÜYORDUM 2013 DE 70 TL SU PARASI ÖDÜYORUM HAKMI BU SİZCE ELEKTİRİK PARASIYLA SU PARASI AYNI BİRDE TÜRKİYE 3 TARAFI DENİZLERLE ÇEVRİLİ BİR ÜLKE YAZIK
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.