VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BEKLENEN BULUŞMA GERÇEKLEŞTİ!

22 Kasım 2013

Boluspor yönetimi, uzun bir aradan sonra kulüp binasında taraftarları ağırladı. Buluşmada teknik heyet, basketbol şubesi ...

Boluspor yönetimi, uzun bir aradan sonra kulüp binasında taraftarları ağırladı. Buluşmada teknik heyet, basketbol şubesi ve taraftarlar gidişatı değerlendirdi. Yarenler’den takıma tam destek geldi.

Hafta sonu sahasında Manisaspor’u ağırlayacak olan Boluspor’da, zorlu karşılaşma öncesi Futbol ve Basketbol takımlarımızın bu hafta sonu oynayacağı zorlu maçlar öncesi taraftar temsilcileri ile toplantı yapıldı. Dün akşam Boluspor Tesislerinde gerçekleştirilen toplantıya Basketbol Şube Başkanı Kayhan Dalman, Basketbol Genel Kaptanı Kaan Semercioğlu, Taraftar Temsilcisi Murat Gücüm, Teknik Direktör Ali Beykoz, Basketbol Takımımı Koçu Atalay Gemen, Menajer Müfit İkizoğlu, basketbol takımı oyuncuları ve Bolulu Yarenler Taraftarlar Derneği Başkanı Sinan Akyol ile taraftarlar katıldı.

Toplantıda ilk olarak söz olan Basketbol Takımı Koçu Atalay Gemen, Cumartesi günü saat 17:00'da, 17 Temmuz Spor Salonunda oynanacak olan Anadolu Basket maçında taraftarların desteklerini beklediklerini belirtti. Daha sonra söz alan Bolu Taraftar Temsilcisi Murat Gücüm, Boluspor'un her dalda başarı için mücadele ettiğini, birlik ve beraberlikle başarının geleceğini ifade etti.

Beykoz; “Bizi yalnız bırakmayın”

Kürsüye çıkarak taraftarlara seslenen Boluspor Teknik Direktörü Ali Beykoz ise destek istedi. Taraftarlardan kendilerini yalnız bırakmamalarını isteyen Beykoz, “Taraftarlarımız olmadan başarı gelmez. Boluspor hepimizin. Boluspor arması altında büyüyüp, Boluspor değerlerini taşıyan bir kişi olarak üzerimdeki sorumluluk çok fazla. Başarılı olmak için her şeyi yapacağız. Burada sizinde desteğinize ihtiyacımız var. Bizleri yalnız bırakmayın” şeklinde konuştu.

Taraftar galibiyet istedi

Bolulu Yarenler Taraftarlar Derneği Başkanı Sinan Akyol da takımdan beklentilerini açıkladı. Taraftarların ve tribünlerin dolmasının kazanmaya endeksli bir hareket olduğunu söyleyen Akyol, “Taraftar başarıya endeksli olarak hareket ediyor. 1-2 maç kazandıktan sonra tribünler tamamen dolar. Yarenler olarak, iyi günde de kötü günde de arkanızdayız” diye konuştu.

Konuşmaların ardından taraftarlar ile fikir alışverişinde bulunuldu. Takımın başarısı için yapılması gerekenler masaya yatırıldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.