VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KUTLU "BEN DE VARIM" DEDİ

4 Kasım 2013

Bolu İl Genel Meclisi Başkanı Mücahit Kutlu, yerel seçimler öncesi Ak Parti'den Bolu Belediye Bakanlığı'na ...

Bolu İl Genel Meclisi Başkanı Mücahit Kutlu, yerel seçimler öncesi Ak Parti'den Bolu Belediye Bakanlığı'na aday adayı olduğunu açıkladı. Açıklamada, AK Parti teşkilatları tam kadro katılarak muhalefete mesaj gönderildi.

Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene Ak Parti İl Başkanı Ömer Sayın, Milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, ilçe belediye başkanları, kadın kolları ve gençlik kolları başkanları ile partililer katıldı. Mücahit Kutlu'nun babasının elini öperek başladığı slayt gösterisi salonda büyük alkış alırken, daha sonra günün önemine hitaben konuşma yapıldı.

“BEN DEĞİL BİZ…”

Aday adaylığını açıklamak üzere kürsüye çıkan Mücahit Kutlu, "Bugün, bizler için önemli bir gün, önemli bir andır. Bugün Bolu ilimizde siz değerli dava arkadaşlarımın, dostlarımızın katılımıyla bir yola çıkıyoruz. Bolumuza, bu millete hizmet etme yolunda önemli bir adım atıyoruz. Bolu'da yeni bir soluk, yeni bir heyecanla hizmet edeceğimiz bu yolda, sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu ve coşkusunu yaşıyorum. Ömür biter ama hizmet kalır. Partimizin kuruluşundan bu yana Ak Parti ailesi içerisinde arkadaşlarımızla kader birliği yaparak, bütün toplumumuzu kucaklayarak, parti içerisinde önemli görevler üstlendik. Bir dönem İl Genel Meclis Üyeliği, iki dönem İl Genel Meclis Başkanlığı yapıp birçok hizmetlerde bulundum. Şimdi ise önümüzde bir yerel seçim var. Ben değil biz diyen, bu şehrin menfaatini her şeyden üst düzeyde gören bir anlayışı ortaya koymayı hedefleyerek yola çıktık" diye konuştu.

BAŞBAKANIN SÖZÜYLE SESLENDİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın şu söylerini aklından çıkarmadığını söyleyen Kutlu, "Yaşadığımız çağ gönüller fethetmenin önemli olduğu bir çağ. O gönülleri fethetmek için çaba harcıyoruz. Dayanışmayı artırarak gönüller kazanmanın peşindeyiz. Gönül fethetmenin önemli olduğu bir çağda gönülleri fethetmeye çalışmalısınız.' Başbakanımızın bu sözünü unutmuyoruz. Bolu bizim için bitmek tükenmek bilmeyen bir sevdadır. Bu sevdayı Bolulu hemşerilerimizle birlikte paylaşarak yarınlarımıza daha emin bir şekilde bakmak inancıyla bende Bolu belediye başkanlığı'na aday adayıyım" şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından salonu dolduran kalabalığı alkışlayan Mücahit Kutlu, uzun süre alkışlandı. Daha sonra aday adaylığı başvuru belgesini İl Başkanı Ömer Sayın'a takdim eden Kutlu, partinin kurucu üyeleriyle salondaki kalabalığı selamladı.

1 yorum yapılmış
  • melungeon14
    4 Kasım 2013 • 13:00
    cok iyi iş yaptınız garibanların emeklerini aldığı kıdem tazminatını kaldırıyorsunuz..hiç olmazsa işten cıkardıkları zaman tazminatımızı alıyorduk..neymiş emekli olunca alacazmış..yani ozaman kadar belki geberirlerde vermeyiz deye düşünüyorlar..uyanın fabrika ve asgari üçretliler emekleriniz ve haklarınız çalınıyor.beni aç bıraktıktan sonra isterse türkiyeyi baştan kursun ne işe yarar..marmarayımı yiyecem..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.