VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BASKETBOLDA ŞOV DEVAM EDİYOR

3 Kasım 2013

Boluspor Basketbol Takımı ligin ikinci karşılaşmasında kendi evinde Doruk Güneşsspor’u 95-56 gibi farklı bir skorla ...

Boluspor Basketbol Takımı ligin ikinci karşılaşmasında kendi evinde Doruk Güneşsspor’u 95-56 gibi farklı bir skorla yenerek 2’de 2 yaptı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Boluspor basketbol takımı arka arkaya attığı basketlerle skoru bir anda 10-0 getirdi. Kırmızı beyazlı ekibimizin karşısında mücadele etmekte zorlanan Doruk Güneşspor dış ve pota altından yaptığı atışlardan sonuç almadı. İlk çeyrek 25-13 Boluspor üstünlüğü ile sonuçlandı.

DEVRE FARKLI BİTTİ

Boluspor ikinci çeyreğede hızlı başladı ve attığı arka arkaya basketlerle skoru 28-13'e getirdi. Karşılaşmaya hızlı başlayan ve bu iyi oyununu tamamen sahaya yansıtan Boluspor Basketbol takımı dış şutlar ve pota altında başarılı olunca farkı da giderek açtı. İkinci çeyrek de skor 52-23'e gelirken, Boluspor rahat bir oyun ortaya koymaya başladı ve soyunma odasına farklı bir sonuçla gitti.

FARKI AÇTIK

İkinci yarıda da rahat bir oyun sergileyen kırmızı beyazlılar mücadeleyi 95-56 kazanarak ikinci maçından da galibiyetle ayrılmasını bildi. Boluspor'da Ali, Çağdaş ve Serhat 17, Fırat ve Gökhan 8, Burak Dündar, Mehmet ve Yunus 6, Serdar 5, Can 3, Burak Dadıç 2 sayı ile oynadı.

Karşılaşmayı çok sayıda taraftarla birlikte Boluspor eski başkanı Emin Semercioğlu, basketbol şube sorumluları ve bazı yöneticilerle birlikte Boluspor Basketbol şubesinin kurulmasında büyük emeği olan eski yönetici Fatih Yamaner'de izledi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.