VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KUPADA YOKUZ...

30 Ekim 2013

Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur maçında Tokatspor’a konuk olan Boluspor, 90 dakikası golsüz sona eren maçın ...

Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur maçında Tokatspor’a konuk olan Boluspor, 90 dakikası golsüz sona eren maçın uzatma dakikalarında yediği golle kupadan elendi. İlyas Yılmazer, 70’nci dakikada kırmızı kartla oyundan atıldı.

Ligin ardından kupada da boy gösteren Boluspor, 3.Tur maçında deplasmanda Tokatspor’a konuk oldu. Rakibini mağlup ederek yoluna devam etmek isteyen Boluspor, istenmedik bir sürprizle karşılaştı. Fatih Şen, Cemil, Dimitrov gibi isimlerin de ilk 11’de başladığı karşılaşmanın ilk 20 dakikası sakin geçti. 22’de kaleci Fırat omzundan sakatlanınca yerini üçüncü kaleci Cüneyt’e bıraktı.

İLK YARIDA İKİ SAKATLIK

Her şey yolunda giderken 30’ncu dakikada bir sakatlık haberi daha geldi. Kupa maçında ilk 11’de görev alan genç oyuncu Tolga Değirmenci de sakatlanınca yerini Abdulkadir Kayalı’ya bıraktı. İlk 45 dakikada gol sesi çıkmadı. Hakemin 4 dakikalık uzatmasından da gol gelmeyince takımlar golsüz eşitlikle soyunma odasına girdi. İkinci yarıda karşılıklı ataklar gelişti. Yine gol sesi çıkmadı.

GOL UZATMADA GELDİ

70’nci dakikada sol bekte görev yapan İlyas Yılmazer, kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Eksik kalmasına rağmen rakibine gol fırsatı tanımayan Boluspor, 90 dakikayı berabere tamamladı. Taraftarların beklediği gol 99’ncu dakikada geldi. Doğan’ın attığı golle Tokatspor 1-0 öne geçti. Geriye kalan dakikalarda başka gol olmayınca Boluspor Türkiye Kupası’na 3.Tur’da veda etti. 

Boluspor: Fırat (Dk.22 Cüneyt), Cemil, Dixon, İlyas, Onur, Alican, Orhun, Dimitrov (Dk.91 Emrah), Tolga (Dk.30 Abdulkadir)

Kırmızı kart: Dk.70 İlyas (Boluspor)

Gol: Dk.99 Doğan (Tokatspor)

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.