VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP'YE SALATALIKLI BENZETME

13 Ekim 2013

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, “Nazım Hikmet’i mahkum eden, Necip Fazıl’ı yargılayan, Bediüzzaman Said-i Nursi ...

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, “Nazım Hikmet’i mahkum eden, Necip Fazıl’ı yargılayan, Bediüzzaman Said-i Nursi Hazretleri’ni sürgün eden, Alparslan Türkeş’e işkence eden Cumhuriyet Halk Partisi, genlerinin gerektirdiği yaklaşımı sergiliyor. Darbecileri milletvekili yapmış Cumhuriyet Halk Partisi’nin başörtüsü konusundaki yaklaşımına ben hiç şaşırmadım” dedi. Bakan Yılmaz açıklamalarında ayrıca CHP için ilginç bir benzetmede bulundu.

Mudurnu’da yapılacak açılış öncesinde Yukarı Çarşı’da bir işyerine uğrayan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, CHP’yi çok ağır ifadelerle suçladı. Yılmaz, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’ın "Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Çalışan Personelin Kılık ve Kıyafetine Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yönetmelik"in iptali için Danıştay'a yaptığı başvuruya değinerek CHP’ye ağır sözlerle yüklendi.

 

SALATALIK DOMATES BENZETMESİ

Bakan Yılmaz, “Salatalık tohumunu 100 yıl öncede eksen salatalık çıkar, şimdi de eksen salatalık çıkar. Domatesin tohumunu 100 yıl öncede eksen domates çıkar, şimdide eksen domates çıkar” sözleriyle CHP’nin yıllardır aynı tutum ve yaklaşımla siyaset yaptığını savunan Bakan Yılmaz, “Cumhuriyet Halk Partisi de 40 yıl önce neyse, 50 yıl önce neyse, bugünde değişmez. Bakın yıllardır Cumhuriyet Halk Partisi darbeleri destekledi. 1960’ta darbe aleyhine konuşturmadı CHP bu milleti. 1960 darbesini yapanlara bir bakın, darbeyi yapanların birçoğu daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekili olmuştur. 12 Eylül’den sonra Halkçı Parti’den milletvekili olmuşlardır. Nerede özgürlükler kısıtlanırsa, nerede kitaplar yasaklanırsa, bilin ki CHP oradadır” dedi.

“BEDİÜZZAMANI SÜRGÜN EDEN, TÜRKEŞ’E İŞKENCE EDEN CHP’NİN BAŞÖRTÜSÜ KONUSUNDAKİ YAKLAŞIMINA ŞAŞIRMADIM”

Bakan Yılmaz, CHP hakkındaki eleştirilerini şöyle sürdürdü: “Nazım Hikmet’i mahkum eden kendileridir. Pasaport vermeyen kendileridir. Yurtdışına çıkmak isteyeni sınırda öldürenler kendileri. Necip Fazıl’ı yargılayan kendileridir. Bediüzzaman Said-i Nursi Hazretleri’ni il il, ilçe ilçe sürgün eden kendileri. Alparslan Türkeş’e işkence eden kendileridir. Cumhuriyet Halk Partisi kendinden olmayan herkese yabancıdır. Dolayısıyla bu genleri değişmemiştir. Şimdi de değişmemiştir. Kendi halkına zulmeden Esed’in yanındadır. Dolayısıyla bunlardan farklı bir şey gelseydi, biz Cumhuriyet Halk Partisi’nin genleri değişiyor diyebilirdik. Ama Cumhuriyet Halk Partisi geninin gerektirdiği davranışları sürdürmektedir. Başörtüsü konusundaki yaklaşımlarına da ben hiç şaşırmadım.”

1 yorum yapılmış
  • Nihat Başer
    13 Ekim 2013 • 11:00
    İyi de...... Siz Domates ve salatalık değilseniz eğer..... neyin tohumusunuz ?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.