VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

LOKUM GİBİ PARA...

26 Eylül 2013

Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan’nın da katıldığı toplantıda PTT 1. Lig takımlarının başkan ve yöneticileri ile ...

Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan’nın da katıldığı toplantıda PTT 1. Lig takımlarının başkan ve yöneticileri ile bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, “PTT 1.Lig kulüplerine deplasman giderleri için 250, reklam katkısı olarak 300'er Bin TL. aktaracağız” dedi.

Suat Kılıç, “Kulüplerimizin, önceki sezonlarda olduğu gibi mali talepleri var. Bu talepler üzerinde değerlendirmeler yaptık. Pek çoğunun çok kuvvetli alt yapıları var. Bu takımlarımızın desteklenmesi, yaşaması, ayakta kalması Türk futbolu açısından çok gerekli. Takımlarımız bulundukları il ve ilçelerde spora tutunmanın en önemli aracı durumundalar. Takımların kendi aralarında oluşturdukları bir gönül birliği var. Biz de bu birliği tüzel kişilik kabul ettik ve dertlerini dinledik” diye konuştu.

MAĞLUBİYETE BİLE PARA ÖDENİYOR

 Bakan Kılıç, PTT 1. Lig'deki 19 takıma, mağlubiyet halinde 40 bin, beraberlikte 50 bin, kendi evlerinde alacakları galibiyetlerde 60 bin ve deplasmanda alınan galibiyetlerde 70 bin lira olmak üzere, tüm sezon boyunca destek verme kararı aldıklarını vurgulayarak, "Mağlubiyetlerde bile destek vermekteki gerekçemiz, takımlarımızın deplasmana giderken göze almak zorunda oldukları maliyetlerdir. Bunlara ortak olmayı bir gereklilik olarak gördük. Ayrıca 2013-2014 sezonu için kulüp başı 300 bin lira şort ve forma reklamı katkısında bulunacağız. Kulüplerimiz reklam alanlarını verebilecekleri özel sektör firmaları bulabilirlerse, o reklam alanından çıkmaya hazır olduğumuzu da beyan ettik. Burada aslolan Türk sporunun futbol başta olmak üzere özel sektör gelir kaynaklarını kuvvetlendirmektir" şeklinde konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.