VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ACININ BÖYLESİ...

25 Eylül 2013

Gerede’de geçtiğimiz günlerde arkadaşı tarafından öldürülen daha sonra yakılarak gömülen Muhammed Zahid Danışman, gözyaşları arasında ...

Gerede’de geçtiğimiz günlerde arkadaşı tarafından öldürülen daha sonra yakılarak gömülen Muhammed Zahid Danışman, gözyaşları arasında toprağa verildi. Genç çocuğun cenaze namazı imam babası Salih Danışman tarafından kıldırıldı. Acılı baba gözyaşlarına boğuldu. Cenazeye AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü’de katıldı.

 

1 hafta önce kaybolan ve cumartesi günü ölüm haberi alınan 17 yaşındaki Muhammed Zahid Danışman, Yeni Camii’nde kılınan öğle ve cenaze namazından sonra Gerede Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi. Oldukça yoğun bir katılımın gözlendiği cenaze namazında duygu dolu anlar yaşandı. İddialara göre kaybolduğu gece 3 arkadaşı ile buluşan ve alkollü bir ortamda arkadaşının kurcalarken ateş alan tüfeğinden çıkan kurşunla hayatını kaybederken, bir hafta sonra da ormanlik alanda yanmış cesedi bulunan Muhammed Zahid Danışman, son yolculuğuna uğurlandı.

NAMAZI ACILI BABA KILDIRDI

Ankara'dan, Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak, memleketine getirilen Muhammed'in cansız bedenini taşıyan insan seli cami'nin avlusuna sığmayarak, bir o kadar da ana yol üzerine kadar taştı. Yürek sızlatan gencin hikayesi, ilçe merkezinde İmam-Hatip olan babası Salih Danışman tarafından kıldırılan cenaze namazıyla birlikte geride göz yaşları bırakarak sona ermiş oldu. Merhum Muhammed Zahid Danışman Gerede Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.