VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

3 CANİ TUTUKLANDI

22 Eylül 2013

Gerede’de 17 yaşındaki Muhammed Zahit Danışman’ı öldürdükten sonra yakan 3 cani çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Gerede’de 17 yaşındaki Muhammed Zahit Danışman’ı öldürdükten sonra yakan 3 cani çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. B.S.'nin ifadesi insanın kanını donduruyor.

14 Eylül Cumartesi günü kaybolan ve bir daha haber alınmayan Muhammed Zahit Danışman’ın katilleri yakalandı. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen 18 yaşındaki B.S. olay sonrasında babasının yanında giderek arkadaşını öldürdüklerini söyledi. Babasıyla birlikte savcılığa giden B.S. olayı tüm ayrıntılarıyla anlattı. Arkadaşlarıyla birlikte içki içtiklerini ve daha sonra E.Y. isimli arkadaşının tüfekle oynarken Muhammed Danışman’I vurduğunu söyledi.

VAHŞET…

Olaydan sonra korktuklarını ve Muhammed Zahit Danışman’ı yaktıktan sonra Karapazar Yaylası’n gömdüklerini soğuk kanlılıkla anlatan B.S.’nın gözyaşlarını tutamadığı ifade edildi. Savcılık B.S.’nin ifadesi doğrultusunda Gerede’de bulunan S.K. ve İstanbul’a kaçan E.Y.’yi gözlatına aldı. Zanlılar ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiler.  

BABA YIKILDI

Muhammed Zahid Danışman'ın Gerede'de bir camide imamlık yapan babası Salih Danışman, büyük üzüntü yaşıyor. Acılı baba cenazenin Adli Tıp Kurumu'na gönderildiğini ve otopsi sonrasında Pazartesi gnü toprağa verileceğini söyledi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.