VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KORKU GECESİ...

14 Eylül 2013

Bolu’da gece saatlerinde sıcak saatler yaşandı. Karaçayır Mahallesi Yunus Emre Sitesi’nde öğrencilerin kaldığı bir evde ...

Bolu’da gece saatlerinde sıcak saatler yaşandı. Karaçayır Mahallesi Yunus Emre Sitesi’nde öğrencilerin kaldığı bir evde çıkan yangın site sakinlerine korku dolu anlar yaşattı. İtfaiye dumandan zehirlenme ihtimaline karşı bazı vatandaşları yangın merdiveni ile kurtardı. 

Edinilen bilgiye göre yangın saat 00:15’de meydana geldi. 3 üniversite öğrencisinin kaldığı Yunus Emre Sitesi B-3 Blok daire 6’da evde yakılan mumun halıya sıçraması sonrasında yangın çıktı. Dumanlar bir anda evi sararken, evde bulunan Erdal Dadaş, Fikret Dadaş ve Dilek Elçiçek evi terk etti. Dumanlar bir anda apartmanın merdivenlerini sardı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri apartmanda bulunan çok sayıda vatandaşı yangın merdiveni ile tahliye etti.

AKVARYUMUNU UNUTMADI

İtfaiye ekiplerinin apartman sakinlerini tahliyesi sırasında küçük yaşta bir çocuk yangın merdiveninden indinde gözyaşlarına boğuldu. Ailesi tarafından teselli edilen çocuk evde bulunan akvaryumunu aldığı görüldü. Site sakinleri yaşadıkları korku dolu anları uzun süre üzerlerinden atamadılar.  

TEDAVİ EDİLDİLER

Yangın sırasında evde bulunan ve dumandan etkilenen 3 kişi olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından ambulansta tedavi edildi. Sağlık durumları iyi olduğu gözlenen 3 öğrenci korku dolu gözlerle yaşananları izlediler.     

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.