VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ŞEHRİ ALTINI ÜSTÜNE GETİRDİ

3 Eylül 2013

Bolu'da aşırı alkol alarak minibüsle önce İzzet Baysal Caddesi'nde bulunan 42 demir dubayı kırarak reklam panosuna ...

Bolu'da aşırı alkol alarak minibüsle önce İzzet Baysal Caddesi'nde bulunan 42 demir dubayı kırarak reklam panosuna çarpıp 2 kişiyi yaralayan ve bir okulun bahçesine giren minibüs şoförü ile yanındaki arkadaşı adliyeye çıkarıldı. Şahıs dün geceki gibi çılgın değildi. Uslu uslu adliyeye girdi.

Olay, dün gece saatlerinde İzzet Baysal Caddesi’nde meydana geldi. Sinan Başer idaresindeki 14 M 0324 plakalı minibüs, içindeki 4 kişiyle birlikte Cumhuriyet Caddesi ile İzzet Baysal Caddesi'nin kesiştiği noktada yolda bulunan demir dubaları kırmaya başladı. Alkollü olduğu tespit edilen sürücü, 42 demir dubayı kırarak reklam manosuna çarptıktan sonra durabildi. Çarptığı reklam panosuna ileri ve geri giderek defalarca çarpan sürücü, son olarak reklam panosunu devirdi. Vatandaşların şaşkın bakışları arasında yoluna devam eden sürücü etrafa sıçrayan demir dubalar yüzünden Hakan Ersoy ve Irak vatandaşı Ziseyb Tırk'ı yaraladı. Olay yerinden kaçan minibüs daha sonra bir okulun bahçesine demir kapıyı kırarak girdi. Polis ekipleri tarafından olay yerinde yakalanan 4 kişinin alkollü oldukları tespit edildi.

Olayın ardından yakalanan 4 kişiden sürücü Sinan Başer ve yanındaki bir kişi bugün adliyeye sevk edildi. Sürücünün reklam panosuna vuruşu mobese kamera tarafından görüntülendi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.