VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BU SEFER UCUZ ATLATILDI

31 Ağustos 2013

Dün gece TEM Otoyolu’nun Gerede mevkiinde meydana gelen ve aynı otomobilde bulunan 8 kişiden 2’sinin öldüğü ...

Dün gece TEM Otoyolu’nun Gerede mevkiinde meydana gelen ve aynı otomobilde bulunan 8 kişiden 2’sinin öldüğü kaza hafızalarda yerini korurken, bu kez de Gölcük-Bolu karayolunda faciadan dönüldü. Bir otomobilde çocuklarda dahil 8 kişi vardı. Otomobil uçuruma yuvarlandı. Ancak bu sefer büyük bir facia yaşanmadı. Ancak sorulması gereken soruda şu; “Bir otomobile 8 kişi nasıl biniyor? İnsan hayatı bu kadar ucuz mu?.”

Edinilen bilgiye göre kaza saat 12:15’de meydana geldi. Gölcük Tabiat Parkı’ndan Bolu istikametine gelen Sefer Kayrancıoğlu yönetimindeki 14 DM 296 plakalı otomobil yolun yağmur nedeniyle kaygan olmasında dolayı uçuruma yuvarlandı. Otomobil bir ağaca çarparak durabildi. Kaza sonrasında sürücü Sefer Kayrancıoğlu ile araçta bulunan Hatice Kayrancıoğlu, Saliha Haksever, Şükran Haksever, Ahmet Bilal Haksever, İmran Öztürk, Enes Öztürk ve Meryem Öztürk yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Bolu Köroğlu Devlet Hastenesi’nde tedavi altına alındı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ifade edildi.

Kazada hafif yaralanan çocuklar annelerinin kucağında ambulansa bindirildi. Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

1 yorum yapılmış
  • AhmedBilalHakseven
    7 Aralık 2019 • 14:48
    Ölmedik!!!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.