VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KUR'AN'I GÜZEL OKUYANLARA ALTIN

22 Ağustos 2013

  Yaz Kur'an kurslarında eğitim gören öğrenciler arasında yapılan "Kur'an-ı Kerim'i Yüzüne Güzel Okuma ve Ezber ...

Yaz Kur'an kurslarında eğitim gören öğrenciler arasında yapılan "Kur'an-ı Kerim'i Yüzüne Güzel Okuma ve Ezber Okuma" yaşışmasında dereceye giren öğrenciler altınla ödüllendirildi.

Bolu Müftülüğü'nün dini bilgiler yazılı sınavında başarılı olarak finale kalan 11 farklı camii ve Kur'an kursu öğrencisi, Kur’anı Kerimi Yüzünden ve Ezbere Güzel Okuma yarışmasında yarıştı. İl Müftü Yardımcısı Dr. Nusret Dede ve Bayram Erdoğan, murakıp Aydın Kudat'ın başkanlığında yapılan yarışmada, Kasaplar Mahallesi Merkez Camii öğrencisi Ahmet Yanar birinci, Doğancı Köyü Sümerlit Camii öğrencisi Elif Çırpan ikinci, Meryem Hatun Kız Kur’an kursu öğrencisi Kübra Öztürk ise üçüncü oldu. Yarışmada dereceye girenlere ödül olarak altın verilirken, hocalarına da çeşitli hediyeler verildi

İl Müftüsü Mehmet Şahin, yaz Kur'an kurslarına büyük önem verdiklerini belirterek, "Bu bilgi yarışmasının sonuçlarından neler öğrenmişsiniz, hocalarınız sizlere neleri nasıl öğrettiklerini görmeleri bir nevi yaklaşık iki ay süren kursun kısmi muhasebesini yapıp daha sonraki yıllar için bir ön hazırlık olması açısından ayrıca bir şevk, bir gayret bir heyecan olsun diye yarış yaptık. Ben buradan, başta büyük bir fedakarlıkla çalışan din görevlilerimiz olmak üzere, çocuklarını gönderen ebeveynlere, en önemlileri kurslarımıza devam eden sevgili çocuklarımıza ve gençlerimize, bu emeği verenlere canı gönülden teşekkür ediyorum" dedi.

BİZDE KAYBETMEK YOKTUR

Yarışı kazanan Kur’an için sevinecek, kaybeden de Kur’an için üzüleceğinden her iki durumda da kazançlı olunacağına dikkat çeken Şahin, "Bizim dinimizin emirleri istikametinde yaşayanlar, Kur’anımızı öğrenip uygulamaya çalışanların zarar diye hiç bir şeyleri olmaz. Eğer bu işimizi doğru yaparsak hayatta hep karda gideriz" diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.