VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TÜNELDE KORKU FİLMİ

21 Ağustos 2013

Bolu Dağı Tüneli’nin İstanbul Ankara istikametinde bir otomobilini yanması sonrasında, tünel içinde kalan sürücüler ölümden ...

Bolu Dağı Tüneli’nin İstanbul Ankara istikametinde bir otomobilini yanması sonrasında, tünel içinde kalan sürücüler ölümden döndü. Tünelin Ankara istikametinden çıkan dumanlar korku filmlerini aratmadı.

Edinilen bilgiye göre yangın saat 11:50’de meydana geldi. İstanbul’dan Ankara istikametine giden içinde Lütfü Çam idaresindeki 34 BT 1390 plakalı otomobil tünele girdikten bir kilometre sonra bir anda durarak yanmaya başladı. Otomobil sürücüsü Lütfü Çam ve otomobilde bulunan iki kişi canlarını zor kurtardı. Bolu Dağı Tüneli’nin Ankara istikameti bir anda dumanlarla kaplandı. Tünelin içinde bulunan fanlar dumanın çıkması için Ankara istikametine doğru çalıştırıldı. Yaklaşık 40 dakika trafik ulaşıma kapalı kalırken, otomobil sürücüsü Lütfü Özcan itfaiyenin geç gelmesinden ve tünelde itfaiye olmamasına isyan etti.

FANLAR ÇALIŞTIRILDI

Tünelde bulunan dumanın tahliyesi için fanlar çalıştırıldı. Yol yaklaşık 40 dakika sonra ulaşıma açıldı. İtfaiyenin yangına geç müdahale ettiğini, sürücülerin yardım da bulunmadığını belirten Lütfü Çam, “Tünele girdikten sonra bir anda otomobil durdu ve alev aldı. Otomobilden kendimizi dışarıya zor attık. 20 dakika bekledik ancak itfaiye gelmedi. Tünelde itfaiye olmaması şaşırtıcı” diyerek tepkisini dile getirdi.

 Otomobilde bulunan 3 kişi kazada yara almadan kurtuldu.

1 yorum yapılmış
  • murat ilhan
    20 Ağustos 2013 • 11:00
    Tabi ya,tünelin girişinde çıkışında ortasında yanında tepesinde itfaiye bulunmalı,:) ulan bak bakalım arabanda yangın tüpü varmı varsada tarihimi geçmiş geçmemişsede hangi yangın tipine göre tüp,hey alllahım yaa
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.