VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN'DAN PARTİLİLERE İLGİNÇ SÖZLER

19 Ağustos 2013

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, ““Benim ayağımdan çekerseniz parti kaybeder” dedi. Özcan ayrıca, “AKP'li bir ...

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, ““Benim ayağımdan çekerseniz parti kaybeder” dedi. Özcan ayrıca, “AKP'li bir esnafın yanında, beğenirsin ya da beğenmezsin, Cumhuriyet Halk Partisinin Merkez İlçe Başkanı, İl Başkanı, Milletvekili kötülenir mi Allah aşkına. Bunun zararı kime olur” diye konuştu.

CHP Merkez İlçe Olağanüstü Kongresi’ne katılan ve burada bir açıklama yapan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, partililere yaptığı konuşmada açtı ağzını yumdu gözünü. Özcan,

“Benim ayağımdan çekerseniz parti kaybeder” dedikten sonra hızını alamayarak, “AKP'li bir esnafın yanında, beğenirsin ya da beğenmezsin, Cumhuriyet Halk Partisinin Merkez İlçe Başkanı, İl Başkanı, Milletvekili kötülenir mi Allah aşkına. Bunun zararı kime olur. Elbette İlçe Başkanı, İl Başkanı şahsi zarar görür, ama öncelikle parti zarar görür.. Milletvekilini siyaseten yıpratabilirsiniz. Çünkü derler ki bak kendi partilisi bile sevmiyor. Ama genelde kim kaybeder. Bakın ben partinin tek milletvekiliyim. Benim çalışmalarım partiyi büyütür. Sizin de göğsünüzü kabartır. Ama bana dönük, bizden gelen eleştiriler evet bana zarar verir, ama partiye de verir. Çünkü ben partinin tek milletvekiliyim. Benim ayağımdan çekerseniz parti kaybeder” diye konuştu.

2 yorum yapılmış
  • qwerty
    18 Ağustos 2013 • 11:00
    tanju özcan bırak bu işleri
  • bolulu
    19 Ağustos 2013 • 11:00
    Tekrar secilemeyecegini o da anladı.. Suçlayacak birilerini arıo...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.