VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"ASLANLAR GİBİ SAVAŞTIK"

19 Ağustos 2013

Boluspor Teknik Direktörü Ali Beykoz, “Aslanlar gibi savaşan oyuncularımı kutluyorum. İnanmanın savaşmanın sonucunda 3 puanı ...

Boluspor Teknik Direktörü Ali Beykoz, “Aslanlar gibi savaşan oyuncularımı kutluyorum. İnanmanın savaşmanın sonucunda 3 puanı aldık. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. En büyük alkış onlara” dedi. 

Ali Beykoz, “Yaklaşık 48 gündür antrenman yapıyoruz. Hepimiz ligin ilk maçına yoğunlaşmıştık ve geçen senede Adanademirspor ile ligin ilk maçında sahamızda berabere kalmıştık. Seyircimizin önünde kazanma ve puan anlamında kazanmasını bilerek oynadık. Tabiki çok iyi oynamadık ama maçı kazanmak için ne gerekiyorsa yaptık. Oyuncularımın alınlarından öpüyor seyircimizin desteği için teşekkür ediyorum. Ruhlar birleşir, kalpler birleşir ve sinerji olursa ben inanıyorum ki başarı gelecektir” diye konuştu.

“HERKESTE HEYECAN VARDI”

Sahada 90, 93 ve 94 doğumlu oyuncularla yer aldık. Yedek kulübesine kadar hiç bir tanesi heyecanını bir saniye olsun saklamadı. Çok değerli bir takım karşı oynadık. Onları da tebrik ediyorum ve biz kazanmak istiyorduk ve kazandık. Lige iyi başladık ve bu haftayı dinlenerek geçireceğiz. Bu zamanda daha iyi çalışıp rakipleri göreceğiz ve iyi hazırlanıp 3. hafta maçımıza hazırlanacağız” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.