VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ALAADDİN YILMAZ BAYRAMI KUTLADI

7 Ağustos 2013

  Bolu Belediye Başkanı Aladdin Yılmaz başta Bolulular olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Bolu Belediye Başkanı Aladdin Yılmaz başta Bolulular olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutladı. Yılmaz yaptığı açıklamada "Ramazan Bayramı’nın ulusumuza ve tüm insanlığa güzellikler getirmesini dilerim" dedi.

Alaaddin Yılmaz'ın, Ramazan ayının insanları birbirlerine daha çok yakınlaştırdığını, dargınlıkların, kırgınlıkların giderilerek kardeşlik ve barış duygularını artırdığını belirterek, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışmanın doruğa ulaştığı bir Ramazan ayını daha geride bırakarak bayram sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Dostluğun, kardeşliğin pekiştiği, dargınların barıştığı, hastaların, yaşlıların ve kimsesizlerin ziyaret edildiği bu güzel bayram günlerini dolu dolu yaşamak ve yaşatmak, vatandaşlarımızın ağız tadıyla bir bayram geçirmelerini sağlamak için Bolu Belediyesi olarak bizlerde tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Bayramda ulaşım sorunu yaşanmaması adına özel halk otobüsleri ve belediyemizin otobüslerini üç gün boyunca ücretsiz hale getirdik. Yine dijital su vezneleri de bayram tatili boyunca saat 12.00’dan 14.00’a kadar açık bulundurulacak. Sevgili hemşerilerim bu duygular içerisinde Ramazan Bayramı’nın ulusumuza ve tüm insanlığa güzellikler getirmesini diler saygılarımı sunarım"

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.