VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Tabancayla direğe çıktı

27 Haziran 2013

Maden işçisi Mehmet Altıntaş eski işyerinin ücretini ödemediğini, adına alınan cep telefonlarının faturaları nedeniyle haciz ...

Maden işçisi Mehmet Altıntaş eski işyerinin ücretini ödemediğini, adına alınan cep telefonlarının faturaları nedeniyle haciz geldiğini iddia ederek 3'üncü kez baz istasyonuna çıkarak, protestoda bulundu. Daha önce balta ile baz istasyonuna çıkan Mehmet Altıntaş, bu kez silahla direğe çıkarak tabanca ile havaya defalarca ateş açtı.

Mengen'in Gökçesu Beldesi'nde bir ocakta çalışan maden işçisi Mehmet Altıntaş, 16 Mayıs'ta beldede bulunan bir baz istasyonuna çıkarak, eski işyerinin ücretini ödemediğini, şirketin kendi üzerine aldığı cep telefonlarının faturaları nedeniyle yeni çalıştığı ocaktaki maaşına haciz geldiğini iddia etti. Mehmet Altıntaş bir süre sürdürdüğü eyleminin ardından aşağı indi. Mehmet Altıntaş, 30 Mayıs'ta ise Mengen Selpek mevkiinde bulunan bir baz istasyonuna çıkarak yine benzer eylemde bulundu.

Mehmet Altıntaş eylemini Mengen'den Bolu'ya kaydırarak, araç trafiğinin en yoğun olduğu D-100 Karayolu Abant kavşağındaki baz istasyonu direğine çıktı. Mehmet Altıntaş'ı görenler 112 Acil Servis ve itfaiyeden yardım istedi.

3 GÜN DİREKTEN İNMEYECEK

Yanına kimsenin yaklaşmasını istemeyen Mehmet Altıntaş, direkte basamakların olduğu yere oturdu. Daha önceki eyleminde balta ile direğe çıkan Mehmet Altıntaş bu kez üzerinde bulunan tabancayı çıkartarak defalarca havaya ateş açtı. Mehmet Altıntaş yaklaşık 30 metre yükseklikte kendisini iple direğe bağladı. Mehmet Altıntaş jandarma ekiplerine 3 gün boyunca direkten inmeyeceğini söyledi. Mehmet Altıntaş eylemine devam ederken, jandarma, 112 Acil Servis ve itfaiye ekipleri beklemeye devam ediyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.