VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Satmadık eşya bırakmadılar!

21 Haziran 2013

Abant’ta bulunan ve Türkiye Vakıflar Bankası ile Sosyal Güvenlik Kurumu'na ait olan beş yıldızlı Abant ...

Abant’ta bulunan ve Türkiye Vakıflar Bankası ile Sosyal Güvenlik Kurumu'na ait olan beş yıldızlı Abant Palace Otel tadilata alındı. Tadilat için 28 milyon TL'lik bütçe ayrılırken, otelin yataklarından halılarına kadar tüm malzemeleri satıldı. Eşyalar kapış kapış gitti.

1989 yılında Bolu İl Özel İdaresi'nden 49 yıllığına kiralanan arazi üzerine inşa edilen Abant Palace Otel, tadilat nedeniyle kapatıldı. 133 standart oda, 1 kral dairesi, 29 suit olmak üzere toplam 163 oda ve 350 yatak kapasitesi bulunan otel sil baştan yenileniyor. Türkiye Vakıflar Bankası ile Sosyal Güvenlik Kurumu'na ait olan beş yıldızlı Abant Palace Otel'in içerisinde bulunan yataklardan halılara, musluklardan çatal bıçaklara kadar tüm malzemeler ihaleyle satıldı. Otelin malzemeleri için yapılan üç farklı ihalenin ardından tüm malzemeleri kapış kapış satıldı. Otelin malzemelerini kamyonlara yükleyen işçilerin halıları bahçede katlamaya çalışmaları ilginç görüntüler oluşturdu.

Antalya'da bulunan turistik işletmelerin de otelden geriye kalan malzemelerden satın aldığı öğrenildi. Tadilat nedeniyle 6 ay kapalı kalacak olan otelin tadilatı için 28 milyon TL'lik dev bir bütçe ayrıldı. Otelin yeni yüzüyle birlikte yılbaşında açılmasının planlandığı açıklandı.

Kaynak: medyabolu.com

1 yorum yapılmış
  • azmi altunyaldız
    20 Haziran 2013 • 11:00
    Bolu için çok cidi bir yatırım olduğu gibi ciddi,bir rakam o parayla yeni otel yapılır inşallah güzel bir projeyle çıkar vede tamamlar. ciddi profosyenel insanların emirlerine sunARLAR..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.