VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Tehdit mi alıyordu? Ayrıntılar ortaya çıkıyor

8 Haziran 2013

Bolu’nun tanınmış iş adamlarından Naci Keskin’in 17 yerinden bıçaklanarak hunharca bir cinayete kurban gitmesi olayıyla ...

Bolu’nun tanınmış iş adamlarından Naci Keskin’in 17 yerinden bıçaklanarak hunharca bir cinayete kurban gitmesi olayıyla ilgili ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı.

Yaklaşık bir haftadır evden çıkmadığı öğrenilen ve Cuma akşamı saat 22.30 sıralarında Sanayi’deki iş yerine gitmek üzere evinden ayrılan Naci Keskin’in tehdit aldığı ihtimali üzerinde duruluyor. Naci Keskin’in daha önce çalıştığı firmadan 2 milyon lira gibi oldukça yüklü miktarda alacağı olduğu da öğrenildi.

Kapısının önünde pusu mu kurdular?

Kanıtlar, gecenin ilerleyen bir vaktinde evine geldiği tahmin edilen Naci Keskin’in eşi Yasemin ve kızı Gül’ün uyuduğu bir saatte eve döndüğü ve evinin önünde pusuya yatan kişi veya kişiler tarafından kendisi bahçeye girdiği sırada bıçaklı saldırıya uğradığı, katil veya katillerin bıçak darbeleriyle cinayeti işledikten sonra maktule ait ciple olay yerinden uzaklaştığı ihtimalini güçlendiriyor. Naci Keskin’in cebindeki paraların etrafa saçılmış halde bulunması, cinayetin bir hırsızlık nedeniyle gerçekleşmiş olabileceği ihtimalini ortadan kaldırıyor. Ayrıca cesedin yanında bir çilek poşeti olduğu da belirtiliyor.

www.bolununsesi.com

1 yorum yapılmış
  • melisa nur teke
    7 Haziran 2013 • 11:00
    ne kadar serefsız insalar var bu boluda da ya
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.