VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

17 bıçak darbesiyle öldürüldü

8 Haziran 2013

Bolu'nun tanınmış işadamlarından Naci Keskin'in vahşice öldürüldükten sonra evinin önüne bırakıldı. Polis ekipleri olayla ilgili ...

Bolu'nun tanınmış işadamlarından Naci Keskin'in vahşice öldürüldükten sonra evinin önüne bırakıldı. Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Keskin'in çevresi ve yakın arkadaşları evinin önüne akın etti. İddiaya göre polis ekipleri zanlıyı yakalayarak emniyet müdürlüğüne götürdü. Şahsın kimliği hakkında herhangi bir bilgi verilmedi.

Bolu'nun tanınmış iş adamlarından Naci Keskin, Çıkınlar Mahallesi Seyis Yusuf Sokak'taki evinin önünde ölü bulundu. Bu sabah saat 11'00'da Keskin'in cansız bedeniyle karşılaşan ailesi sinir krizleri geçirdi. Naci Keskin'in başka bir yerde öldürülüp evinin önüne bırakıldı. Keskin'e ait olan 14 BM 014 plakalı beyaz jeepin de kayıp olduğu bildirildi. İlk belirlemelere göre Naci Keskin'in aldığı 17 bıçak darbesiyle hayatını kaybettiği ifade edildi.

 HIRSIZLIK ŞÜPHESİ

Polis ekipleri Keskin'in kayıp arabasının çalınmış olabileceği ve cinayetin bu nedenle işlendiği ihtimali üzerinde duruyor. Olay ile ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

YAKINLARI PERİŞAN OLDU

 Cinayeti haber alan Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Ak Parti İl Başkanı Ömer Sayın olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı. Naci Keskin'in yakınları göz yaşlarına boğularak sinir krizi geçirdi.

EMNİYET MÜDÜRÜ AÇIKLAMA YAPTI

 Olay yeriene gelen Bolu İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar evden ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtladı. Durmuşlar, " Çok üzücü bir olay. Araştırmalarımız devam ediyor. Soruşturma aşamasında olduğundan dolayı bir şey söyleyemiyoruz. Çok acı bir olay" dedi. Zanlı ile ilgili her hangi bir bilgi olup olmadığı ile ilgili soruyu cevapsız bırakan emniyet müdürü soruşturmanın geniş çaplı devam ettiğini belirtti.

1 yorum yapılmış
  • Nejla yılmaz
    7 Haziran 2013 • 11:00
    ilk başta başsağlığımı dile getirmek isterim ,insan canına kıymanın..her tür siddetinin bu kadar yoğun yaşandığı şu günlerde acılarımız ve üzüntülerimiz fazlaca artıyor..hiç bir olayın hukuksuz kalmamasını diliyorum..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.