VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bolu'da 28 Şubat süreci yaşanıyor

23 Nisan 2013

  Ak Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, İl Teşkilatı hakkında ortaya atılan iddiaların asılsız olduğunu ...

Ak Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, İl Teşkilatı hakkında ortaya atılan iddiaların asılsız olduğunu söyledi. Sayın, sürekli ortaya iddialar atılmasını 28 Şubat sürecine benzetti.

 Haber:Abduallah Ceyhan

Ak Parti Bolu İl Teşkilatındaki bazı isimlerin ihraç edileceği ile ilgili ortaya atılan iddilara cevap veren İl Başkanı Ömer Sayın, sürekli bazı iddiların ortaya atılmasını 28 Şubat sürecine benzetti. Bolu'da yaşanan bu tür gelişmelere cevap vermekten bıktıklarını belirten Sayın, “İddialara cevap vermekten usandık. Bolu'da ortaya atılan bu tür iddialar 28 Şubat sürecinde yaşananları anımsatıyor. O dönemde de bazı gazeteler yaptıkları haberlerde 'Üst düzey bir askeri yetkiliden alınan bilgilere göre' diyordu. Bu iddialar toplumda gerginlikler yaşanmasına neden oldu. Bolu'da da buna benzer bir süreç yaşanıyor” dedi

 “BİZİ İDDİALARLA UĞRAŞTIRMASINLAR”

Böyle bir durumun kesinlikle yaşanmadıdığını söyleyen Ömer Sayın, sözlerini şu şekilde sürdürdü;

“Partiden birilerinin ihraç edilmesi yada hakkında dosya hazırlanıp genel merkeze gönderilmesi gibi bir durum kesinlikle yoktur. Bu tarz söylemleri ortaya atanlar, iddialarını kanıtlamakla mükelleftirler. Biri eğer disiplin kuruluna gönderilirse, bunun kaydı mutlaka vardır. İddiayı ortaya atanlar bunun kanıtını ve kaydını da açıklasınlar o zaman. Yoksa bizi bu tür iddialarla uğraştırmasınlar. İddia edildiği gibi herhangi bir arkadaşımızın disiplin kuruluna verildiği yada şikayet edildiği yönündeki bilgiler gerçek değildir. Şuan için böyle bir durum kesinlikle söz konusu değildir.”

MAHKEMELİK OLAN PARTİLİLER

Yerel bir internet sitesinde yayınlanan habere yapılan yorum yüzünden mahkemelik olan Ak Parti Bolu İl Yönetim Kurulu üyesi Ayşe Bozacı ile Sedat Tarakçı hakkında herhangi bir işlem yapılıp yapılmayacağı ile ilgili olarak da konuşan Sayın, “Olay henüz mahkeme safhasında olduğu için bir açıklama yapmam söz konusu değildir. Yaşanan olay adli makamlara intikal etmiştir. Yarın ne olup biteceği ile ilgili birşey söylemek mümkün değil. Belki ilerleyen günlerde böyle bir durum ortaya çıkabilir . Bugünkü koşullar itibariyle böyle bir durum söz konusu değildir. Bu gibi dedikodu ve iddialar kimseye bir şey kazandırmaz. Neden sürekli bu tip iddiaların bizim üzerimizden kamuoyu gündemine getirilmeye çalışıldığına anlam veremiyorum.”

 

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.