VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Sonunda basından da desteğini kaybetti....

12 Kasım 2012

Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Bolu Gazetesi sahibi Caner Güngör, www.bolugazetesi.com.tr internet adresinde kaleme aldığı ...

Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Bolu Gazetesi sahibi Caner Güngör, www.bolugazetesi.com.tr internet adresinde kaleme aldığı yazıda Boluspor Teknik Direktörü Serhat Güller’in bir an önce görevine son verilmesi gerektiğini ifade etti.

SERHAT GÜLLER DERHAL GÖNDERİLMELİDİR…

Serhat Güller’le kişisel problemim olduğunu düşünenler olabilir. Bilakis aksine Serhat Güller’i çok sever sayarım. Vefalıdır, dürüsttür, sözünün eridir, adam satmaz. Her fırsatta da bu saydığım örnek davranışlarını her yerde söyler kendisini överim.

Ama sadece bu sezon değil, hiç bir sezon hocalığını, taktik anlayışını, futbolculara yaklaşımını sevmem. Elbette bize bir final ve yarı final heyecanı yaşatmıştır. Bence bu heyecanı yaşadığımız sezonlarda takımımızın ilk 2’den lige çıkması gerekirdi. Kaldı ki zaten o zamanlar takımı da kuran dönemin başkanı Necip Çarıkçı’dır. Dönemin başkanı Çarıkçı’nın bunu ikili konuşmalarda defalarca söylediği de bir gerçektir.

Peki bizde başarılı olan Serhat Güller neden Mersin’de, Denizli’de, Körfez’de, Bandırma’da başarılı olamamıştır. Güller bu takımların çoğundan tribünlerin ‘istifa’ tezahüratlarıyla gönderilmemiş midir?

Asıl mevzu şudur ki; Serhat Güller zaten kredisi olmayan Boluspor camiasına neden teknik direktör olarak dayatılmıştır. Büyük bir heyecan ve şevkle takıma başkan olan, her kesimin desteğini arkasında hisseden Abdullah Abat başkan neden böyle bir risk altına girmiş veya girmeye zorlanmıştır.

Bunlar belli ki derin mevzulardır. Sebepleri gerekçeleri ne olursa olsun Abdullah Abat gibi bir başkanın eline Serhat Güller gibi bir bombayı vermek ne arkadaşlığa nede dostluğa sığmaz, buda böyle bilinmelidir.

Ortada yaşanan bir gerçek var. Futboldan anlayan herkesçe çok iyi bir takımımız olduğu her fırsatta dile getirilmiştir. Böyle bir takımın başına Serhat Güller’in de getirilmiş olması tüm futbol camiasının ağzını izleyerek takip ettiği acı bir gerçektir. Şunu herkes bilsin ki biz almasaydık, Serhat Güller değil PTT 1. Ligi amatör kümede bile iş bulamazdı.

Bu noktada yapılacak tek şey vardır; Oda Serhat Güller’in bir an önce Boluspor’un başından gönderilmesidir. Serhat Güller’in teknik direktör olarak bu takımın başında kaldığı her dakika bize zarardır, ziyandır…

Ben Abdullah Abat başkanı severim sayarım. Benden küçük olmasına karşın abi demekten de gocunmam. Onun iyi niyeti, dürüstlüğü, adamlığı bence herkesçe örnek alınmalıdır. Bu noktada böyle bir adama ihanet etmek bizlere yakışmaz. Hele ki onu göz göre göre ateşe atmak ortada ki gerçeği görmezlikten gelmek ihanetlerin en büyüğüdür.

Bu noktadan hareketle acilen ama acilen Serhat Güller gönderilmeli… Şampiyon olabilecek özelliklere sahip takımımızın önü açılmalıdır.

Sevgi ve saygıyla….

1 yorum yapılmış
  • Gazi_Caner_14
    11 Kasım 2012 • 13:00
    Ağzına ve yüreğine sağlık diyorum Sevgili adaşım Caner. Kaleme aldığın bu yazı çok anlamlı ve faydalı olmuş tebrikler. Tesbit ve teşhislerin çok yerinde ve reel. İnşallah sesinizi duyarda çeker gider Serhat Güller.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.