VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bolu Belediyesi'ne iki ödül...

28 Eylül 2012

Bolu Belediyesi en iyi yerel yönetimler ödülü olarak kabul edilen “Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri” yarışmasında ...

Bolu Belediyesi en iyi yerel yönetimler ödülü olarak kabul edilen “Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri” yarışmasında iki ayrı ödüle birden layık görüldü. Bolu Belediyesi, “Bolu Belediyesi ve Kent Konseyleri Projecilik İşbirliği” projesiyle 2.’lik, çevre ve altyapı kategorisinde ise “Enerji Üretim Tesisi” projesiyle 2. ödülüne layık görüldü.

Bolu Belediyesi, Marmara Belediyeler Birliği tarafından Turkcell’in desteğiyle düzenlenen ve kamuoyunda Türkiye’nin en ciddi yerel yönetimler ödülü olarak kabul edilen Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri yarışması kapsamında kurumsal gelişim alanında gerçekleştirdiği “Bolu Belediyesi ve Kent Konseyleri Projecilik İşbirliği” projesiyle 2.’lik, çevre ve altyapı kategorisinde ise “Enerji Üretim Tesisi” projesiyle 2. ödülüne layık görüldü. Taksim Martı Hotel’de düzenlenen ödül töreninde Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ödülünü Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Marmara Belediyeler Birliği Başkanı Recep Altepe’nin elinden aldı.

“BOLU EN İYİ KENT OLMAK ZORUNDA”

Çevre dostu bir belediye olmak için çalışmalarına devam ettiklerini dile getiren Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Çöpten biyogaz elde etmeye yönelik bir ödülümüz var. Bir hizmet üretmeye başladığınızda, bu hizmet biraz estetik ve farklılık gösteriyorsa örnek olabiliyor. Biz çöpten elektrik enerjisi üretmeye yönelik olarak çalışan herhalde ilk belediyeyiz. Bolu en iyi kent olmak zorunda. Bunun mücadelesini veriyoruz” dedi.

1 yorum yapılmış
  • yurdaer
    27 Eylül 2012 • 11:00
    bolu belediyesinin yaptığı işleri begenmeyenlere ka pak olsun bu ödüller . ödül çalışana verilir aynı başkan gibi
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.