VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bolu polisi alarmda...

12 Eylül 2012

İstanbul'da yaşanan canlı bomba ve terör olaylarının artmasının ardından Bolu Emniyet Müdürlüğü alarma geçti. Asayiş ...

İstanbul'da yaşanan canlı bomba ve terör olaylarının artmasının ardından Bolu Emniyet Müdürlüğü alarma geçti. Asayiş Şubesi'ne bağlı sivil ekipler, Asayiş ekipleri ve Trafik ekipleri Paşaköy Kavşağında, kimlik kontrolü yaptı.

Önceki gün İstanbul Sultangazi 75. Yıl Polis Merkezi’ne yapılan canlı bomba saldırısı sonrası 1 polis şehit olmuş ve 7 kişide yaralanmıştı. Bu olayın ardından bir gün sonra Bolu Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler alarma geçerek, özellikle İstanbul'dan Bolu yönüne gelen araçlar, sürücüler ve yolcuların kimliklerini kontrol etti.

TEK TEK KİMLİK KONTROLÜ

Dün saat 14.00 itibariyle Asayiş Şubesine bağlı sivil ve resmi ekiplerle birlikte trafik ekipleri Paşaköy kavşağında canlı bomba ve terör olaylarına karşı uygulama yaptılar. Sivil ve resmi asayiş ekipleri sürücüler ile yolcuların kimliklerini toplayarak tek tek sorgulamalarını yaparken, trafik ekipleri de araçlar üzerinde çalışma yaptılar.

VATANDAŞ MEMNUN

Yapılan uygulamayı çok beğendiklerini belirten sürücüler, “Her yerde böyle uygulamaların yapılması gerekir. Canlı bomba saldırısı sonucu hayatını kaybeden polislerimiz ve PKK terör örgütünün yaptığı saldırılarda hayatlarını kaybeden askerlerimiz yüreklerimizi dağlıyor. Çalışmaları doğru buluyoruz” diyerek, görevli polislere teşekkür ettiler.

www.bolugundem.com

2 yorum yapılmış
  • HAYRETTİN FİDAN
    12 Eylül 2012 • 11:00
    bir bolulu olarak ank da kalmama ragmen gurur duydum keşke heryerde olsa bu tür uygulamalarçok TŞK bolu emniyet teşkilatı allah kolaylık versin küçük şehrimin büyük halkınada selam olsun
  • ramis yaman
    12 Eylül 2012 • 11:00
    BÜTÜN EMNİYET GÜÇLERİNE TEŞEKKÜR EDER BÜTÜN TÜRKİYE KORUNSUN ALLAHIM
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.