VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bol kazançlar...

24 Haziran 2012

Bolu’da büyük marketlere inat, marketler zinciri halkasına bir yenisini daha ekleyen Savcılar Market, 5’inci şubesini ...

Bolu’da büyük marketlere inat, marketler zinciri halkasına bir yenisini daha ekleyen Savcılar Market, 5’inci şubesini İl Sağlık Müdürlüğü yanında hizmete açtı. Görkemli bir törenle hizmete giren Savcılar Market’te yine kaliteyi uygun fiyatlarla bulacaksınız.

Savcılar Market Bolu’ya 5’inci şubesini kazandırmanın mutluluğunu yaşıyor. Savcılar Market’in en büyük mağazalarından biri olma özelliğini taşıyan 5’inci şubede, bol çeşit, kaliteli ürün ve uygun fiyat Bolu halkına sunuluyor.

Savcılar Market’in yeni şube açılışına Bolu Valisi İbrahim Özçimen, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın yanı sıra Bolu’nun tanınmış simaları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışta konuşan Özçimen, Özcan ve Yılmaz, Savcılar Marketin yeni şubesinin Bolu’ya hayırlı olması dileğinde bulundular.  

Savcılar market sahibi Harun Savcı’da Bolu’ya hizmetlerinin devam edeceğini söyleyerek, Bolu halkına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.