VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOFSAD yeni binasına kavuştu

1 Haziran 2012

Bolu Fotoğraf Sanatı Derneği (BOFSAD) düzenlenen törenle yeni dernek merkezine kavuştu.   2010 yılı Kasım ayında ...

Bolu Fotoğraf Sanatı Derneği (BOFSAD) düzenlenen törenle yeni dernek merkezine kavuştu.

2010 yılı Kasım ayında kurulan ve fotoğrafa gönül vermiş insanları bir araya getirebilmek için oluşturulan Bolu Fotoğraf Sanatı Derneği, kısa sürede Dernek Merkezini üyelerinin hizmetine sundu. BOFSAD Hizmet Merkezi’nin açılışına Bolu Vali Yardımcısı Necdet Özeroğlu, Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, İl Genel Sekreteri Tahsin Akduman, Dernekler Masası Müdürü Refik Özçelik, Batı Karadeniz Orman Araştırma Müdürü Seyfettin Kiniş, İl Sağlık Müdürü Dr. Mahmut Arık ve çok sayıda üye katıldı.

Bolu Fotoğraf Sanatı Derneği Başkanı Seza Vardalı, derneğin şuanda 167 üyesi bulunduğunu söyleyerek, “Bolu’da fotoğrafa çok güzel bir ilgi var. İnsanların bu ilgisine daha iyi bir şekilde layık olabilmek için bu dernek merkezimizi hizmete açtık. Burada, üyelerimizden ve halktan gelen yoğun talepler doğrultusunda kurslar açıyoruz. Onların bilgilerini artırmayı amaçlıyoruz. Ayrıca, bu dernek merkezimizde üyelerimizle bir araya gelip fotoğraf sohbetleri yapabileceğimiz bir mekâna da kavuşmuş olduk” dedi.

Açılışın ardandan verilen kokteyl sırasında Bolu Fotoğraf Sanatı Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Bilgin, Uzakdoğu’da çekip getirdiği fotoğraflarla konuklara hem fotoğraf ziyafeti verdi hem de onları bir anlıkta olsa Uzakdoğu’ya götürdü.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.