VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Böyle olacağı belliydi...

6 Mayıs 2012

Boluspor’da şampiyonluk hayalleriyle başlayan sezon 4-1’lik Çaykur Rizespor mağlubiyetiyle son buldu. Kırmızı beyazlılar, tamam mı? ...

Boluspor’da şampiyonluk hayalleriyle başlayan sezon 4-1’lik Çaykur Rizespor mağlubiyetiyle son buldu. Kırmızı beyazlılar, tamam mı? Devam mı? Maçında rezil bir oyunla sahadan 4-1 mağlup ayrıldı. Adanaspor kendi evinde Kartalspor’u 2-1 mağlup edince play-off’lara gitmeye hak kazandı. Taraftarlar maç sonunda, “Yönetim istifa” sesleriyle Necip Çarıkçı’ya mesaj gönderdiler.

Maça iyi başlayan Boluspor Aydın'ın 12. dakikada gelen golü ile öne geçerken, ilk yarıda 2-3 net pozisyon daha yakalamasına rağmen farkı 2'ye taşıyamadı. Konuk ekip ilk yarıda Boluspor'a karşı etkili olamayınca devre 1-0 kırmızı beyazlı ekibimizin üstünlüğü ile sona erdi.

GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ

İkinci yarıya baskılı başlayan taraf Rizespor olurken, Boluspor kontra ataklarla şans arasada bunda başarılı olamadı. Maçın 66 ve 68'inci dakikalarında iki gol birden bulan Rizespor maçı bir anda çevirmeyi başardı. Kalan dakikalarda yeniden beraberlik şansını arayan Boluspor kalesinde iki gol daha görerek maçı 4-1 kaybetti.

“YÖNETİM İSTİFA”

Maç sonunda "Yönetim istifa" sesleri tribünlerden yükselirken koskoca bir sezon yine bom boş sona erdi. Sahasında Kartal engelini geçen Adanaspor ise adını play-off'a yazdırmayı başardı. Boluspor ligin son haftasında İstanbul Güngörenspor ile deplasmanda karşılaşacak.

2 yorum yapılmış
  • HoliganS
    5 Mayıs 2012 • 11:00
    Güngören bile yener bu takımı. Artık Sadece Boş işler.
  • mansur abak
    6 Mayıs 2012 • 11:00
    beceriksiz ve basiretsiz yenetim yüzünden her hafta kabuslari ya$adim.bu sezon tam 5 sene ya$landim.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.