VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Boluspor'da akıl almaz iddia...

4 Mayıs 2012

Boluspor ligde en zorlu karşılaşmalarından biri olan Çaykur Rizespor  maçına hazırlanırken, kulüp içinden gelen haberler ...

Boluspor ligde en zorlu karşılaşmalarından biri olan Çaykur Rizespor  maçına hazırlanırken, kulüp içinden gelen haberler hiçte iç açıcı değil. Boluspor'un büyük umutlarla ara dönemde transfer ettiği Senegal asıllı Omar Wade'nin oynamak istemediğini söylediği iddia edildi.

Hafta sonu kendi sahasında ağırlayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Boluspor'dan gelen haberler herkesin moralini bozdu. Ligde ilk altı içerisinde yer alabilmek için çok önemli bir karşılaşma olan Rizespor maçı öncesinde Boluspor'un siyahi oyuncusu Omar Wade antrenmandan sakatlığını bahane ederek ayrıldı. Yabancı oyuncunun Çaykur Rizespor maçında oynamak istemediğini söylediği gelen bilgiler arasında.

Sakatlıklardan dolayı kadro sıkıntısı çeken kırmızı beyazlı ekipte yabancı oyuncunun bu şekilde bir tavır sergilediğinin öğrenilmesi üzerine moraller daha da bozuldu. Siyahi oyuncunun neden bu şekilde davrandığına ise bir anlam verilemedi.

1 yorum yapılmış
  • dursun demir
    3 Mayıs 2012 • 11:00
    sayin carikci sana sesleniyorum lutfen dikata al bunu sana taysiye ediyorum tarans verde asla afrikali alma arap da alma marok felen baska bir soylemiyorum tercubemi soyliyorum bunlarda kalakter yok ahlak yok insanlik yok durusunu bulmak cok zor gordun homari cikmaz adam baska bir seysoylemek istemiyorum baska bir sey selam isvicreden
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.