VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Boluspor ilk 6'yı zora soktu

22 Nisan 2012

Bolusporumuz, ilk 6 için hayati önem taşıyan Denizlispor karşılaşmasında kendi evinde rakibi karşısında 2-0 öne ...

Bolusporumuz, ilk 6 için hayati önem taşıyan Denizlispor karşılaşmasında kendi evinde rakibi karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen ilk yarıda arka arkaya yediği 3 golle sahadan 3-2 mağlup ayrıldı. Bu kadarda olmaz dedirten maçta tribünlerde maçı izleyen taraftarlar saç baş yoldu.

MAÇIN CANLI ANLATIMI

Ve maç bitti. 2-0 öne geçtiğimiz karşılaşmayı 3-2 kaybederek ilk altı şansımızı zora soktuk...

Artık son ataklarımızı gerçekleştiriyoruz. Hakem maçın sonuna 3 dakika ilave etti.

Yakaladığımız fırsatları da elimizin tersi ile itmeye başladık. Maçta son 2 dakikaya girilirken 2-0 öne geçtiğimiz karşılaşmayı 3-2 mağlup bitirmek üzereyiz. Denizlispor tüm haklarıyla savunmaya kapanmış bir şekilde ataklarımızı karşılıyor. buldukları kontra ataklarla da kalemizde 4'ncü golü arıyorlar.

Artık dakikalar tükeniyor. bir türlü istediğimiz pozisyonları bulamıyoruz. Ayağımızdaki bütün topları rakibe teslim ediyoruz

77'nci dakikada Savaş Yılmaz ve Omar ile Boluspor biraz daha hareketlenmeye başladı. Sağlı sollu ataklarla Denizlispor kalesinde gol arıyoruz.

 Maçta artık son 15 dakikaya girilirken umutlar da yavaş yavaş tükenmeye başladı. Statta ölüm sessizliği hakim.. 

 Bahri Kaya üçüncü oyuncu değişikliğini de gerçekleştirdi. Aydın Çetin'in yerine 70'nci dakikada Omar Wade girdi. 

 Dakikalar 65'i gösteriyor. Emmanuel Gomis, Aydın Çetin'e mükemmel bir ara pası verdi. Aydın topa yetişemeynce kaleci İsmail topu Aydın'ın önünden aldı.

Bolusporumuz gol için yüklenmeye devam ediyor. Maçta 60'ncı dakika oynaırken Orhan Ak'ın ceza sahassı dışından yaptığı sert vuruş az farkla auta çıktı.

Kırmızı beyazlı ekibimiz ikinci yarıya hızlı başladı. Denizlispor kalesine sağlı sollu ataklarla saldırarak beraberlik golünü bulmaya çalışıyoruz

İkinci yarıda ilk atak Bolusporumuzdan geldi. Kenan ceza sahası önünde yerde kalınca maçın hakemi serbest vuruşa hükmetti. Topun başına Orhan Ak geçti. Orhan'ın şutu farklı şekilde auta çıktı. 

 İkinci yarı Denizlispor'lu oyuncuların vuruşuyla başladı. Bolusporumuz ikinci yarıya iki oyuncu değişikliği ile başladı. Emre Toraman'ın yerine Caner Ağca girerken, Hakan Arslan'ın yerine de Savaş Yılmaz girdi.

 İlk yarı Denizlispor'un 3-2'lik üstünlüğü ile sona erdi.

İlk yarının son anlarında Denizlispor yüzde yüz bir gol daha kaçırdı. Gohou'nun pasında yine sol kanatta topla buluşan Ragıp, Atacan'ın üzerinden topu ağlara göndermek istedi. Veli son anda çizgi üzerinden topu çıkardı.

ŞOOOKK 41. dakikada Denizlispor 3-2 öne geçti. Atatürk Stadyumu'nda büyük şok yaşanıyor. Dilaver Boluspor ceza sahasında topla buluştu ve güzel bir vuruşla takımını 3-2 öne geçirdi.

 Üst üste inanılmaz hatalar yapıyoruz. Denizlispor'lu oyuncular kalemize akın akın gelmeye başladı.

2'nci golüde yedik. sağ kanattan kullanıla köşe vuruşu sonrasında arka alanda bom boş bir şekilde topla buluşan Dilaver durumu 2-2'ye getirdi

GOLÜ YEDİK....Sürekli yapılan hatalar sonrası Denizlispor kalemizde etkili oldu. 27'nci dakikada ceza sahası içinde bom boş bir şekilde topla buluşan Ragıp topu ağlarımıza gönderdi.2-1

Son 5 dakikadır oyun ortada gidiyor. Her iki takımda orta alanda top kapma mücadelesi veriyor..

18'nci dakikada Gomis orta alanda topu rakibinden çalmayı başardı. Çalımlarla rakip kaleye sokularak yaptığı şu savunmadan geri geldi. Gomis yaptığı hareketler sonraıs taraftardan büyük bir alkış aldı

15'nci dakikada Kenan'ın sol kanattan yaptığı ortada Aydın Çetin ayağının içiyle düzgün bir vuruşla kaleye gönderdi. Top direlkten oyun alanına döndü.

 GOOOOOOL... Kenan'ın penaltı şutu ağlarla buluştu. Bolusporumuz 14'ncü dakikada farkı 2 yaptı.

Topun başına Kenan geçti..

 Ceza sahası içinde Veysel Cihan'ın pası ile buluşan Kenan'ı rakibi yere düşürünce Penaltı kazandık.

Ve penaltı kazandık...

Ceza sahasına yakın bölgeden Kenan'ın kullandığı serbest vuruşta topa iyi yükselen Veli topu içeride ki arkadaşı Cemil'e çıkardı. Cemil altı pas içerisinden topa düzgün bir vuruş yaparak Bolusporumuzu 6'ncı dakikada 1-0 öne geçirdi.

 GOOOOOOOOOOOOOOL- Cemil Bolusporumuzu 1-0 öne geçirdi

Denizlispor bir sağdan bir soldan gelmeye başladı. Sağ kanattan yerden yapılan ortaya vuran Gohou topu yine az farkla dışarıya attı.

4. dakikada Denizlispor kalemizde etkili oldu. Gohou'nun ceza sahası içinden çektiği şu az farkla auta çıktı.

İlk atak Bolusporumuzdan. Aydın Çetin'in sağ kanattan ceza sahasına yakın bölgeden kullandığı uzun taç atışında Cemil'in kafa vuruşu kaleci İsmail'de kaldı 

Maça Bolusporumuz başladı...

Her iki takımda sahaya çıktı. Hava futbol oynamaya çok müsait. Muhteşem bir atmosfer var..

İŞTE KADROLAR

BOLUSPOR: Atacan, Hakan, Orhan, Cemil, Gomis, Emre Toraman, Veli Kızılkaya, Veysel, Alp, Kenan Özer, Aydın

Yedekler: Burak, Caner Ağca, Emre Kılınç, Fatih Gül, Vedat, Omar, Savaş

DENİZLİSPOR: İsmail, Ragıp, Gohou, Emin, Kenan Şahin, Veli Acar, Güray, Furkan, Fatih Yiğen, Dilaver, Caner Osmanpaşa

Yedekler: Yakup, Murat, Odhiambo, Sacko, Eser, Haluk, Koray

 Bolusporumuz, ligde önemli bir viraj karşılaşması olan Denizlispor'u kendi evinde ağırlıyor. maçın canlı anlatımı için bizden ayrılmayın

11 yorum yapılmış
  • mustafa
    21 Nisan 2012 • 11:00
    ne oluyor yaa futbolcular akıllı olun 2-0 dan maç mı vereceksiniz 3 oldu beceriksiz herifler
  • ahmet yıldırım
    21 Nisan 2012 • 11:00
    adana ilk yarıda önde adamlar nerelerden gelip bizi geçecek birileri şu oynucuları uyarmadı mı ya bu ne rezillik herkes nasıl 2-3 oldu diyip duruyor nereye bakıyor bunlar ya adam gibi oynayın ya
  • ersın
    21 Nisan 2012 • 11:00
    boyle mac olurmu yaa.2 0 dan 3 2 oldu yazıklar olsun.bunlar bugun kazanamaz.bolunun play off umıdı bıttı.yazıklar olsun.necıp baskan konus bakalım.
  • mustafa
    21 Nisan 2012 • 11:00
    bu maçdan sonra ilk 6 umutları bitmiştir kalan 3 maça A2 takım takviyeli çıkalım ve gençleri kazanalım
  • samet gülen
    21 Nisan 2012 • 11:00
    amatör takım dahi 2-0dan maç vermez
  • mustafa
    21 Nisan 2012 • 11:00
    fazla söze ve yoruma gerek yok 2-0 dan maç veren o formayı giymeyi hak etmeyen futbolcunun boluda işi yok kendine saygısı varsa bu saatten sonra boludan gitsin
  • HALİL YILMAZ
    21 Nisan 2012 • 11:00
    Yazıklar olsun. 2-0 dan maçı verdiler. Bu ne ya. Her yıl aynı senaryolar. Sezonun bitmesine 5-6 hafta kala eziyet başlıyor ve sezon sonuna kadar devam ediyor. YETER ARTIKKK
  • kılçık
    21 Nisan 2012 • 11:00
    çok yazdım dinlemedi kimse.Bu kaleciyle bukadar.bankasya kalecisi değil diye.cephe topları veliye, avutlar rakibe, korner ve yan toplar Allah a emanet.Gözünüz aydın atacanseverler.Bolunun biryılını daha yediniz.
  • Özer ÖZEN
    21 Nisan 2012 • 11:00
    Bank Asyada şike yok derler bide.Federasyon uyuma bu maç şike kokuyor....
  • Özer ÖZEN
    21 Nisan 2012 • 11:00
    Bank Asyada şike yok derler bide.Federasyon uyuma bu maç şike kokuyor....
  • Remzi KIRICI
    22 Nisan 2012 • 11:00
    Son maça kadar mücadeleye devam edelim. KAYBEDİLEN BİR ŞEY YOK. Adanaspor'un dışarıda Konya ve Denizli, içeride ise Kartal ile maçları var, bu maçların üçünü de alması mümkün değil. Ama Boluspor kalan üç maçı da alabilecek futbolculara sahip. Bu üç maçı alabileceğimizi önce teknik direktörümüz inanması lazım. Teknik direktörün demeçi çok yanlış,yersiz ve zamanı değil. Ne demek " yenilginin sebebini ben biliyorum ama bende kalsın açıklamayayım" gibi benzer sözler Sayın Bahri Kaya'ya hiç yakışmıyor. Gerçekten bu takımın ilk altıya gireceğine inanan teknik adam böyle demeçler vermez.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.