VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAYRAMIN ACI BİLANÇOSU... 8 GÜNDE KAÇ KAZA OLDU?

14 Nisan 2024

............................

HABER: YASEMİN GÜLDEMİR

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatilinin 8 gününde 4 bin 998 trafik kazasının meydana geldiğini, 66 kişinin hayatını kaybettiğini ve 8 bin 352 kişinin yaralandığını açıkladı.   

 Ramazan Bayramı tatilinin sona ermesiyle bayramda meydana gelen kazalar raporlandı.  İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 günlük bayram tatilinin ilk 8 gününde meydana gelen 4 bin 998 trafik kazasında 66 vatandaşın yaşamını yitirdiğini açıkladı. Kazalarda 8 bin 352 kişi ise yaralandığı bildirildi. Bakan Yerlikaya, tatilin son gününde yola çıkacak vatandaşları hız yapmamaları ve emniyet kemeri takmaları konusunda uyardı.  

 Yerlikaya, sosyal medya hesabından paylaştığı yazıda Bayram tatili boyunca trafik polislerinin ve jandarma ekiplerinin denetimlerine aralıksız devam ettiklerini ve etmeye devam ettiklerini bildirdi. Yerlikaya açıklamasında “Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Tekrar uyarıyoruz. Lütfen aşırı hız yapmayalım. Araçlarımızda da otobüslerde de emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim. Trafik kurallarına uyalım.” ifadelerini kullandı. 

BOLU’DA 8 GÜNDE 7 KAZA 

Bolu’da ise yapılan haberlere göre bayram tatilinin 8 gününde 7 kaza meydana geldi. Kazalarda 13 kişi yaralandı, 2 kişi hayatını kaybetti. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.