VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KAYGANLAŞAN ZEMİNDE FECİ KAZA...

12 Ocak 2024

..........................................................

Bolu’da Kalıcı Konutlar Mahallesi’nde iki caddenin kesiştiği yolda pikap ile hafif ticari araç çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle hafif ticari araç apartmanın bahçesine girdi.

Kaza, Kalıcı Konutlar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Dr. Akın Çakmakçı Bulvarı üzerinden kent merkezi istikametinde seyreden O. Y. idaresindeki 14 BA 633 plakalı pikap ile Orhan Gazi Caddesi’nden karşıya geçmekte olan F. A. yönetimindeki 14 EP 232 hafif ticari araç çarpıştı. Hafif kar yağışının olduğu bölgede kaygan zeminde hafif ticari araç çarpışmanın etkisiyle apartmanın bahçesine savruldu. Meydana gelen kazada şans eseri yaralanan olmadı. Kazada iki araçta da büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

  • KAYGANLAŞAN ZEMİNDE FECİ KAZA...
  • KAYGANLAŞAN ZEMİNDE FECİ KAZA...
  • KAYGANLAŞAN ZEMİNDE FECİ KAZA...
  • KAYGANLAŞAN ZEMİNDE FECİ KAZA...
  • KAYGANLAŞAN ZEMİNDE FECİ KAZA...
1 yorum yapılmış
  • KalcKonutlarSemtSakini
    12 Ocak 2024 • 17:53
    Burası Kalıcı konutlar Dr.Akın Çakmakçı Blv. ve Canip Baysal Sok kesişimi olup , hız kesici kasis veya dönel kavşak bulunmadığından burada gün içerisinde kazalar görülmektedir . Bunların çoğu bu yolda hızlı araba kullanımı ve sağdan soldan karşıdan gelen araçlara dikkat etmeden yola fırlayan araçlar yüzünden meydana gelmektedir. Bu kesişimden okul servisleri de devamlı geçmekte olup herhangi bir önlem yıllardır talep edilmesine rağmen alınmamıştır.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.