VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERKİN BABA HAYATA VEDA ETTİ..

7 Ağustos 2023

.......................

Türk rock müziğinin efsanevi ismi 82 yaşındaki Erkin Koray, uzun süredir yaşadığı Kanada'nın Toronto şehrinde yaşamını yitirdi.

Anadolu rock müziğinin duayenlerinden 82 yaşındaki Erkin Koray'ın sevenleri için üzücü haber geldi... Usta sanatçı Koray, uzun süredir yaşadığı Kanada’nın Toronto şehrinde hastaneye kaldırıldı. Akciğerinin yanı sıra yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları bulunan 82 yaşındaki Koray'la hastalığı sürecinde kızı ilgilendi.

ACI HABERİ KIZI DUYURDU

Sağlık sorunlarıyla savaşan Erkin Koray, akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Acı haberi kızı Erkin Koray'ın sosyal medya hesabından duyurdu.

"Doğru'su hiç şaşmayan, tanıdığım en sağlam adam"

Ölüm haberini şu sözlerle ifade etti: Babam.. "Baba"mız.. Canımın taa içi...  Ben kızın, ve seni Baba deyip bağrına basan "canlar", güzel enerjimizi, sevgimizi, saygımızı ve alkışlarımızı senden bir gün bile eksik etmedik, bundan sonra da etmeyeceğiz.  Eserlerin dilimizde, aşkın kalbimizde, yaşayacak, daima ve ilelebet.  Dilerim bu dünyada bulamadığımız barış ve huzuru, başka bir dünyada bulursun.

Doğru'su hiç şaşmayan, tanıdığım en sağlam adam, Anadolu Rock'ın mucidi, sevgili babam. Benim için yaptıklarına minnetarım. Ne desem hakkını vermiş olmam.

Eminim "senin çocuklar" da, ülkelerini kültürlerini ve onlara layık gördüğün cumhuriyeti ileri götürmek adına yaptıklarına her zaman minnettar kalacaktır.

 Hakkını helal et. Seni çok ama çok seven kızın Damla.

1 yorum yapılmış
  • Ali
    8 Ağustos 2023 • 05:49
    Allah rahmet eylesin,yakinlarina sabirlar dilerim.Yillarca o güzel sesi ve yorumuyla şarkilarini dinledik,mekani cennet olsun
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.