VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MHP BOLU'DA YEREL SEÇİMLERE ODAKLANDI

27 Temmuz 2023

........................

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu’da ilçe kongrelerine hazırlanırken, İl Başkanı İlhan Durak, “14 ve 28 Mayıs seçimlerinde olduğu gibi yerel seçimlerde de Bolu merkez ve ilçelerinden, beldelerine, köylerinden mahallerine kadar her bölge ülkücü kadroların çalışkanlığıyla tanışacak ve özlediği hak ettiği hizmeti alacaktır” dedi.

Milletvekili seçimlerinde elde ettiği başarı ve seçim sonrası yapılan çalışmalarla Bolu siyasetinde yükselişine devam eden MHP’de ilçe kongre takvimi açıklandı. 14-19 Ağustos tarihlerinde yapılacak ilçe kongrelerinin ardından Genel Merkezin belirleyeceği bir tarihte il kongresi gerçekleştirilecek. 

14-19 AĞUSTOS TARİHLERİ ARASI YAPILACAK

Kongre süreciyle ilgili açıklama yapan MHP İl Başkanı İlhan Durak, “Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Semih Yalçın’ın talimatlarıyla ilçe kongre tarihlerimizi belirledik. Allah’ın izniyle 14 Ağustos’ta Seben ve Kıbrıscık Kongreleriyle başlayacak süreci 19 Ağustos’ta yapacağımız Merkez İlçe Kongresiyle tamamlayacağız. Ardından Genel Merkezimizin belirleyeceği tarihte İl Kongremizi de gerçekleştireceğiz” dedi. 

‘BOLU ÖZLEDİĞİ HAK ETTİĞİ HİZMETİ ALACAK’

“Ülkücü kadrolarının inandıktan, birlik ve beraberlik içerisinde olduktan sonra neleri başarabileceğini Genel seçim ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde herkes gördü. İçimizdeki bu heyecan ve inanç her geçen gün güçlenerek, büyüyerek devam ediyor. Kongrelerimizi de bu ruhla, adeta şölen havasında tamamlayarak yerel seçim hazırlıklarına devam edeceğiz. Tüm kalbimle inanıyorum ki, 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde olduğu gibi Mahalli İdareler seçimlerinde de Bolu; ilçelerinden, beldelerine, köylerinden mahallerine kadar Ülkücü kadroların çalışkanlığıyla tanışacak ve özlediği, hak ettiği hizmeti alacaktır."

4 yorum yapılmış
  • Gereksiz
    28 Temmuz 2023 • 02:14
    Bolu merkez ve ilçelerinden beldelere, köylerinden mahallerine kadar her bölge MHP'yi çalışkanlığıyla ve hizmetleriyle tanıyalı yıllar oldu İlhan Bey..!
  • Gerekli
    28 Temmuz 2023 • 03:17
    Diğer iller ve Bolu ilçesinde baktığımızda MHP'nin il ve ilçe belediye yönetiminin başarısız ve yetersiz olduğu apaçık ortada.Belediyelerdeki yetersizlikleri ortada iken Bolu gibi güzel bir şehirde nereye ve nasıl bir katkı sağlamayı düşünüyorlar.
  • Melungeon14
    28 Temmuz 2023 • 04:58
    bence ne akp ne mhp artık bunu hak etmiyor..ekonomiyi ve alım gücünü bitirdiler...hele emekli ve asgeri üçretli hiç vermesin..mhp bir hiç bir sözünü bile geçiremedi emekli maaşı için..
  • Sacit
    28 Temmuz 2023 • 11:04
    Siz Boluyu ve belediye hizmetlerini ne kadar tanıyorsunuz ne katkınız olduda masal kahramanı misali kazanacagız havasındasınız
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.