VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İLHAN DURAK'TAN ÖZCAN VE GÜNER'E TEPKİ...

6 Temmuz 2023

......................

MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve AK Parti İl Başkanı Suat Güner’e tepki gösterdi. Durak, “Belediye çalışanlarımız, birilerinin katılacaksınız zorlaması, diğerlerinin giderseniz sonucuna katlanırsınız’ tehdidi arasında bırakılamaz” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın CHP’de, “Değişim ve Adalet” için Bolu’dan Ankara’ya yürüyüşüne belediye personelinin zorla götürüldüğü iddiaları ve ardından AK Parti İl Başkanı Suat Güner’in, yürüyüşe katılanları izliyoruz, sonuçlarına katlanırsınız” şeklindeki açıklamalarına MHP İl Başkanı İlhan Durak tepki gösterdi.

İlhan Durak sosyal medya hesabından, “Bolumuza hiçbir faydası olmayan siyasi hırs ve kavgalarınıza, helaliyle maaşını alıp evine ekmek götürme derdinde olan kıymetli Belediye personelimizi alet etmeyin.

Belediye çalışanlarımız, birilerinin ‘katılacaksınız’ zorlaması, diğerlerinin ‘giderseniz sonucuna katlanırsınız’ tehdidi arasında bırakılamaz.

Nereye, nasıl, kiminle yürüyorsanız yürüyün. Kimin tavşan atleti oluyorsanız olun. Bolu için çalışan Belediye personelimizin yakasından düşün” ifadelerini kullandı.

6 yorum yapılmış
  • oduncu
    6 Temmuz 2023 • 09:19
    tamam hoş diyon aga da bolu için çalışan belediye personelinin CHP nin kendi içinde ki bir sorun için ne işi var yürüyüşte bolu için bolu ya hizmet etsin
  • Bilirkii
    6 Temmuz 2023 • 10:36
    Pardon evet kimse zorla biyere ğidemez o konuda hem fikiriz ama bu akp zamanında ve şuan halen daha ilğili kurumlara ğirmede kendileri alasını yapıyor sözde adalet ve kalkınma partisi. En büyük torpil sizede bilesiniz sizin zamanınızda iş başlayan belediye personelimiz zabıtası bizzat kendisi söyledi akp de adamımız vardı yoksa zor diye ki zor hatta imkansız üst üste form vermeme rağmen ğörüşmeye dahi çağırılmamak bizzat kanıtı.
  • kindar
    6 Temmuz 2023 • 11:11
    Belediye personeli emir eri, gidenlerin çoğu a.yılmaz zamanında alınan akp liler suat efendi, siz bu kindarlıkla daha çok beklersiniz belediyeyi alacağız diye, m.vekiliniz 3 ten 1 e düştü haberin var mı?
  • Titiz
    6 Temmuz 2023 • 19:14
    Sayin başkanım inşallah belediye başkanı olursunuzda Özcan ve Güner boş tehditler le kalırlar gariban işçi rahat eder
  • Vedat
    7 Temmuz 2023 • 15:17
    Sen ne demek istiyorsun onu söyle başkan.Her okiside amaçlarını açıkca ortaya koymuş.Sen laf olsun bende gundeme geleyim diye ortaya atlamışsın.
  • MHPgeliyor
    8 Temmuz 2023 • 11:16
    Yürüyüşte gördüğüm en büyük değişim araçlardan yapılan Bozkurt işaretinin fazlalığı kimse kimse i zorlamıyor isim tutuyorlarmış tutsunlar ama şunu da unutmasınlar hizmetle uğraşan insanla büyüyen bir MHP var artık Türkiye de artık yeni bir rüzgar hakim MHP artık devletin kendisidir kadroları ne bakarak da görebilirsiniz İLHAN BAŞKAN AĞZINA SAĞLIK
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.