VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"YAPTIĞI HATALARI MUHTARLARIN ÜZERİNE ATIYOR"

19 Haziran 2023

.....................

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, "Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yaptığı hataları örtbas etmek için suçu muhtarların üzerine atıyor. Muhtarlar ile halkı karşı karşıya getiriyor" dedi.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Kültür Mahallesi Muhtarı Cengiz Bulut ve Alpağut Mahallesi Muhtarı Sema Bostancı’ya sahip çıktı.  

“MUHTARLAR VE HALK KARŞI KARŞIYA…”

“Çakmaklar Mezarlığı içinden geçirilen yol konusunda, Alpağut Mezarlığı yanına yapılması planlanan Cemevi mevzusunda ve son olarak Kültür Mahalle Muhtarlığı için inşa edilecek muhtarlık binası meselesinde görüldüğü üzere Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yaptıkları hataları örtbas etmek için suçu muhtarların üzerine atmıştır. Muhtarlar ile halkı karşı karşıya getirmiştir.”

“HERKESİ RAHATLIKLA SUÇLAYABİLİYOR”

“Bu örnekler gün geçtikçe de artmaya devam ediyor. Muhtarlar ve mahalle halkı ile istişare edilmeden atılan yanlış adımların ve beceriksizliğinin sonucunda oluşan hataları, siyasi kurnazlıkla mahallenin temsilcisi olan muhtarlara yükleyerek kendini kurtarmaya çalışmıştır. Bolu Belediye Başkanı, ‘Savaşta her yol mübahtır’ mantığı ile hareket ederek herkesi rahatlıkla suçlayabiliyor zor durumda kalmamak için her yolu çekinmeden deneyebiliyor.”

“MUHTARLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

“Devlet ile halk arasında adeta köprü vazifesi gören, mahallesi ve mahalle halkı için gece-gündüz demeden fedakârca çalışan muhtarlarımızın haksız şekilde zan altında bırakılmasını kabul edemeyiz. Siyasiler olarak halka hizmet noktasında beraber yol yürüdüğümüz kıymetli muhtarlarımızın her daim yanındayız."

3 yorum yapılmış
  • GLDRME
    20 Haziran 2023 • 04:03
    ilahi suat bey güldürmeyin bizi....
  • YalnzAdam
    20 Haziran 2023 • 11:57
    By Tanju kendisinden başka herkesi suçlar o bulunmaz hind kumaşı Her konuda konuşur Ama asli görevini yerine getirmez Yapmadığı tek şey Belediye başkanlığı
  • Vatandas
    21 Haziran 2023 • 03:41
    Suat Gardaş.Muhtarlar yanında olsa ne olmasa ne.Vatandaş Ak partiden uzaklaştı.Senin başkanlık döneminde 2 olan vekil sayısı 1'e düştü.Başkanla uğraşma.Başkana malum şahıs diyen vekile ne oldu?Sandığa gömüldü.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.